Седмичен хороскоп: Съдбата ви нарича щастие и любов

Настъпва седмицата на новолунието, което е в петък, в знака на Дева. В следващите четири седмици на дневен ред ще излязат практическите въпроси, несвързани с нищо принципно ново, но изискващи старателна работа, осмисляне и умение. Смело може да се твърди, че през настъпващия лунен месец фаворити в живота ще бъдат професионалистите. Техен ще бъде успехът, те ще заслужат наградите, те ще получат одобрението и материалните блага. През текущата седмица нашето емоционално състояние и делова нагласа ще бъдат коренно различни – до новолунието и след него. В понеделник и вторник се занимаваме с битовите и текущи проблеми, някои от тях приключваме. Което не се получава, оставяме за по-нататък, когато се появи ентусиазъм, или го отхвърляме съвсем, като нерентабилно.

Към целият хороскоп и за вашата зодия: ВИЖТЕ ТУК

В периода на новолунието – три дни преди него и три дни след него, като правило ние сме по-пасивни от обикновено. Лесно се подчиняваме на управлението на уверените в себе си лидери. Защитните сили на организма ни са отслабнали, което спомага за разпространението на инфекции. В същото време симптомите на заболяванията са туширани, и болестите се разпознават по-трудно. А след седмица-две това може да доведе до масово увеличаване на заболяванията. Ако искате да останете здрави, през тази седмица ще трябва да помагате на своя организъм, да се вслушвате в своето състояние и да не се претоварвате.
Това предесенно новолуние е на фона на повишената енергия на Слънцето, Марс и Юпитер. Поради новолунието нашият организъм не може в необходимия му обем да поеме и усвои тази енергия, но съгласуваното съвместно влияние на трите планети ще го принуди да изразходва интензивно собствената си енергия, сили, средства и нерви. Като следствие към края на седмицата мнозина, които са работили усилено с цел резултат, ще останат без сили. Трябва да отбележа, че хората, активни по природа и по време на новолунието продължават да бъдат по-активни от останалите. Именно сега те са в състояние „да издърпат одеялото към себе си“ във всякаква ситуация. Важното е това да си струва усилията и загубите да не надвишат резултата.
По време на новолунието човек реагира автоматично на всички външни въздействия. Затова тези, които имат добри реакции, силни рефлекси за оцеляване, са в по-добра позиция. През първите дни на новолунието сред женската половина на човечеството максимално се проявява ефектът на зомбирането. Лидерите управляват колективите и отделно взети хора, лесно ги уговарят, повеждат ги след себе си. Раци, Риби, жени и деца през тези дни са особено капризни, дезориентирани, но лесно се водят и подчиняват при строго ръководство. Тълпата лесно се поддава на внушение, на всякакво влияние. По-добре е да се избягва струпване на големи човешки маси и властни, натрапчиви хора. При шофьорите скоростта на реакциите им е понижена, оттук идва и ръста на ПТП. Кавга по време на новолуние продължава две седмици, а може и месец. Обществено-политическата обстановка в близките дни ще е напрегната, но конструктивна. Много конфликти ще се решат по дипломатически път.