Новата седмица носи благоденствие за 3 зодии

Активното влияние на планетите е причината през този период да се развиват нови ситуации в бизнеса. У хората ще се наблюдава стремеж към активни пътувания, спонтанни действия, получаване на нова информация и знания, решаване на семейни проблеми и въпроси, които ги терзаят от дълго време. С една дума – тази седмица е за равносметки.
Луната влияе на общуването, карайки ни да прекарваме повече време с роднини. Също така, краят на този месец вещае важни семейни решения и неотложни покупки. Меркурий няма да позволи да се стигне до взаимно разбиране във всякакви преговори, но при добра концентрация и усилие, всичко ще си дойде на мястото.

Кои са тези щастливи зодии и пълният хороскоп: ВИЖТЕ ТУК


Аспектът на Венера ще се усеща по-остро през някои дни от седмицата, което също може да доведе до своите неразположения. Но всичко това не трябва са бъде повод за притеснение, стига всеки за себе си да е направил своята равносметка за сегашното си положение. Мъдростта, която тази седмица ни носи, е да си зададем някои важни въпроси, а именно: Какво наистина искаме? Намираме ли се там, където имаме амбицията да бъдем? Готови ли сме да направим необходимото, за да постигнем целите си? Ще имате голяма доза късмет в повечето действия и начинания, с които се захващате. Ще постигате успех с лекота, получавайки признание от другите и – съответно удовлетворение от труда си и постиженията си.
Много новини, предложения или определена информация ще ви накарат да бъдете оптимистични за развитието на важни за вас проекти в бъдеще. Можете да очаквате щастливи преживявания, причината за които вероятно ще бъдат пътувания, срещи с любими хора, с които не сте се събирали отдавна.
Ако тази седмица ви се наложи да разрешавате дадени проблеми, то те определено ще имат връзка с миналото – предишни събития, решения и грешки. Пред вас стои чудесна седмица, в която ще имате достатъчно време да свършите всичко, което ви чака, както и да започнете да кроите плановете, които така силно искате. Планирайте добре всички задачи и ангажименти, които ще имате около вашия дом и семейство.
Въпреки позитивите, помнете едно – недейте да имате големи очаквания спрямо дадени хора, за да не останете разочаровани.