5 зодии политат на крилете на щастието и любовта в навечерието на пролетта

През тази седмица палитрата на космическите влияния е толкова разнообразна и енергична, че всеки може да си „избере“ каквото душата му иска, по-скоро характерът му. Така или иначе ние живеем в резонанс с космическите влияния и по-често се настройваме към всяка вълна. Това трябва да се има предвид, когато четем астрологичните прогнози.
И така, преди всичко ще отбележа нарасналото ниво на изливащата се във въздуха енергия. Колко от нея ще гребнем и за какво ще я използваме, зависи от индивидуалността. Едни могат да я усвоят лесно и да се почувстват бодри, енергични и активни. Други ще възприемат тази енергия като натиск отвън, като принуда. И ще започнат да й се съпротивляват физиологически и психологически, изразходвайки за това своите сили. Ще им се струва, че сложните обстоятелства са изцедили всичките им сили. А може би това е намек, че вие сте се опитвали да пробивате с глава стената, без са потърсите наблизо отворената врата? Помислете си за това предварително и не се инатете без особена нужда, ако започнат да се трупат препятствия едно върху друго.

КЪМ ЦЕЛИЯТ ХОРОСКОП И ЗА ВАШАТА ЗОДИЯ: ВИЖТЕ ТУК


Важен и труден мотив, който може да се прояви през тези дни в живота на мнозина от вас е зависимост от влиятелно лице или от политически събития. Влиятелното лице може да е и роднина с деспотични наклонности, който през тези дни ще ви влияе по-силно от обикновено. В позитивен план проява на подобна зависимост може да стане нуждата от помощ, съдействие. Само помнете, че помощта, получена през тези дни, не е абсолютно безкористна. Тя, както и банковият кредит, обраства с проценти. И още нещо. През тези дни мнозина от нас ще се окажат в загуба, при това не задължително материална. Това, от което ще се лишим, ще ни разстрои много силно. В такъв момент си спомнете какво ни е излишно и какво категорично ни вреди. Може би тази мисъл малко ще ви успокои. Впрочем, ще има и известна част решителни и волеви хора, които сами, по оперативен начин ще се избавят от възпаления „апендикс“, отхвърляйки от себе си някого или нещо. Очаква се и ръст на противозаконни постъпки, масови вълнения. Няма да е излишна и малко повече предпазливост на улицата и на обществени места. Най-правилното поведение през тези дни е смирение пред онова, над което нямаме власт, и издръжливост в трудните обстоятелства. Независимо от социалните трудности животът продължава.