Само тук! Алена с екслузивен хороскоп за сряда – ето пред какво ще се изправи всяка зодия

Само тук! Алена с екслузивен хороскоп за сряда 31 октомври – ето пред какво ще се изправи всяка зодия

Овен

Днес се налага да разрешите професионални проблеми, но сте завладени от емоции, които тласкат мислите ви в друга посока. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи отговорни финансови длъжности, да бъдат внимателни при подписването на договорените инвестиции.

Телец

Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със задачите си без да ви досаждат. Ако не ви е възможно да си осигурите спокойствие на работното място си вземете работа у дома. Тези от вас, които имат нови идеи и планове, е добре днес да ги споделят с колегите си и с деловите си партньори.

Близнаци

В този ден сте бодри, изпълнени с желание за работа, но оживлението, което създавате на работното си място, дразни колегите ви, защото на тях никак не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се развали заради разправия на работното място и разменени обидни думи. Ако пътувате, бъдете особено предпазливи.

Рак

Примирете се, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени. По-добре не давайте съвети, за да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили делови срещи, бъдете внимателни и не пропускайте и най-малките детайли и нюанси в разговорите.

Лъв

Денят е благоприятен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти. Професионалните ви задължения днес изискват да намерите нетрадиционни решения за приключване на проблемите.

Дева

Днес сте готови да уговорите покупка на недвижим имот и дори сте приготвили парите. Запазете спокойствие и не споделяйте веднага радостта си с ваши съседи, които са изпълнени със завист. Причината за интригите около вас е в новината за материални и професионални успехи, която ще ви зарадва. Завистниците са я научили преди вас и искат да ви унизят с интригите си.