Най-очакваният седмичен хороскоп вече е тук: с вас се случва нещо странно, фантастично

Седмичен хороскоп до 5-ти август!

ОВЕН
Постарайте се в понеделник да избегнете служебен или битов конфликт. А ако не съумеете, не съжалявайте, затова пък ще научите нещо интересно. В сряда, четвъртък и петък настроението, самочувствието ви и събитията ще демонстрират всички ваши текущи постижения и трудности. Постарайте се да обмислите и прецените всичко, което се случва, дори дребните неща, като страничен наблюдател. Това ще ви помогне да отделите зърното от плявата. Успех ще има всичко, свързано с конкурси, установяване и укрепване на делови и лични отношения. Впоследствие доста дълго ще можете да използвате тези отношения в своя полза. А взетият изпит или спечеленият конкурс ще ви отвори пътя към желаната цел. Онези, които сега са на почивка, се чувстват прекрасно, далече от всекидневието. Това е хубаво, само не злоупотребявайте с алкохола и не се доверявайте на новоизлюпени приятели.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица се изчерпва жизнената тема, звучаща през последните три месеца. Това е придобиване на финансова и емоционална устойчивост. Каквото сте постигнали, то е ваше още поне година. За вас това сега е винаги важно, а през последните години, когато Съдбата изпитва жизнената сила и социалната значимост на Телците, всичко придобива особено значение. Първи сред изпитваните са априлските Телци. Всичко е започнало още през декември 1998 година. Постепенно, до 2021 года това изпитание на личността и нейната целенасоченост ще преминат всички. Някои ще изгубят обичайния си социален статус, други – здравето, трети – родители или съпруг. Това космическо влияние действа подмолно, абсолютно неочевидно и размито във времето. То отстранява онова, което е остаряло и пробужда вярата, най-често с помощта на житейски изпитания. В живота ви ще се прояви и лъжата, и унижението. За щастие, човек свиква с това, а Телците притежават изключително устойчива психика. През тази година изпитание за социална значимост преминават родените от 1 до 7 май. Необходимо е да запазите професията, длъжността, семейния статус и самоуважението си. Не се пилейте. В сряда вие по-скоро ще изхарчите пари напразно или ще пожертвате нещо доброволно, но и в единия, и в другия случай няма да изпитате нито радост, нито удовлетворение. 

БЛИЗНАЦИ
През тази седмица не си струва да се доверявате на роднини и да поощрявате намеренията им, както впрочем и да разчитате, че вашите собствени текущи планове са реални, последователни и изпълними. Всичко това не е така. Може да се мечтае, да се строят дългосрочни планове, но във всеки един момент постъпвайте така, както ви диктува моментната ситуация. В семеен кръг сте прекалено придирчиви. Това е създало напрежение през отминалите почивни дни и сега продължава да усложнява живота ви. Да се уредят и решат всякакви, включително и семейни въпроси е възможно най-вече в понеделник и в събота. В професионален план не са изключени завои, особено при родените в края на май – началото на юни. Бъдете готови да смените длъжността си или областта, в която работите. Но не е най-доброто решение да планирате тези промени. Всичко трябва да стане отвън, а вие да използвате ситуацията. Учете се да плувате по течението, улавяйки пъпътния вятър.

РАК
Ако сега сте предпазливи с мярка, дисциплинирани, работоспособни и при това не губите оптимизма си, ще преуспеете. Лесно ще повишите авторитета си и ще напълните портфейла си за сметка на интелектуална и посредническа дейност. Губите много сили, за да припечелите и средствата идват при вас, при това не за редовна работа, а за сметка на хонорари или обслужване на клиенти. Откъдето и да идва този поток, той ще е неустойчив и може да се прекрати в момент, когато сметнете, че сте на върха на финансовия си успех. Не се самозалъгвайте, все едно ще похарчите повече, отколкото ще получите. Само онези, които са свикнали да рискуват, а използват и непозволени способи, са в състояние сега да запазят положителния баланс. По-перспективно е да се харчат средства за обучение, познавателни или обучаващи пътувания. Тогава изразходваните сега средства ще бъдат компенсирани с времето. Приятно, но и безперспективно е да се се харчат пари и за тайни интимни връзки. Мнозина обаче ще постъпят точно така.