Големият месечен хороскоп за Юни – щедър на сблъсъци, нови мечти, любов и раздели..

Тази година юни ще се окаже „щедър“ на сблъсъци с роднини, колеги и началници. Техните високи изисквания ще ви нервират и провалят плановете ви. По-добре е обаче да проявите търпение и да не влизате в директен конфликт, за да не си развалите отношенията с онези, с които още трябва да работите и живеете.

Вие едва ли ще започнете да възприемате своето обкръжение изключително от положителна страна, вашите претенции ще направят общуването още по-остро. Затова си струва не да търсите причини за недоволство, а разумни и взаимно изгодни компромиси.

Освен това, през този месец огромна роля ще изиграят вашите собствени желания. За всичко онова, което искате, ще се борите настойчиво и емоционално. Важното е при това да не пострадат ваши близки хора, иначе желанието ви ще стане поредния повод за спор. При това през юни се препоръчва внимателно да боравите с думите. Мислете какво и кому може да се каже. Чувствителността към средствата за вербален израз е отличителна особеност на дадения период, затова обидите ще възникват не толкова заради постъпки, колкото поради изказвания.

При това си струва по-акуратно да се отнасяте и към онова, което пишете в социалните мрежи и личните блогове. Ще се увеличи стремежът към водене на дневници, към повишена откровеност и отчасти към самохвалство. Всичко това могат да използват против вас, така че обнародвайте само онази информация, която еднозначно няма да ви навреди.

През месеца се очакват и сблъсъци на почвата на разлики в мирогледа. Това на свой ред ще доведе не само до кавги на междуличностно ниво, но и към масови и публични изяснявания на отношенията. Ива вероятност от безредици и бой по време на митинги и протести. Мнозина ще предпочетат да отстояват мнението си с юмруци, затова бъдете внимателни и се постарайте да не попадате сред войнствено настроена тълпа.

Към всичко друго, през месеца търсени ще се окажат хора с определено влияние. Ще нарасне използването на стари връзки, включително и на такива, които имат пряко отношение към силовите структури. Това по всяка вероятност няма да бъде свързано с дейност в перспектива, а с решаването на текущи проблеми. През юни следва да се обърне особено внимание на финансовата сфера. Разсеяност и забравяне, провокирани от негативното астрологично влияние, ще доведат до финансови проблеми, както в работата, така и в личния живот.

Грешни сметки в обществени места или откраднати портмонета и банкови карти, нечистоплътност на деловите партньори – всичко това може да стане причина за материални затруднения. Впрочем, ако съумеете да запазите добрите си отношения с роднини, те задължително ще ви помогнат. Въпреки това, бъдете предпазливи при сключване на сделки, постарайте се да не носите със себе си големи суми и банкови карти, старателно проверявайте всички платежни документи.

Периодът впрочем ще донесе не само трудности, но и примамливи перспективи. Ще се появи възможност за избор между няколко предложени варианта, както и да се действа в свой интерес по такъв начин, че за околните ще изглежда така сякаш държите изключително на техните желания и потребности.

В началото на месеца внимание ще изискват децата (или по-малките братя и сестри) и възрастните роднини. Ще се наложи да се занимавате повече с техните проблеми, отколкото със своите, още повече че те постоянно ще ви напомнят за вашите преки задължения и чувството ви за дълг. От ситуацията обаче може да има и полза. Мнозина ще „изтъргуват“ за себе си някакви условия, ще сключат взаимноизгодни споразумения с близки хора. В средата на юни на първо място ще излезе общуването – делово, приятелско или с малко познати, но приятни хора. Умението да водите умело диалог ще ви помогне да получите дорълнителни блага, материална или морална полза, да поправите своите дела.

През третата десетдневка на месеца ще настъпи време „да се събират камъни“. С отличен резултат ще бъдат приключени някакви дългосрочни проекти, решени сложни въпроси, поставени точките над и-то в объркани отношения. През този период ще ви помогне и натрупаният за миналите години опит. Той ще ви подари възможност не само да смените раБотата си, но и да получите съществен приход. Освен това, очакват ви и някакви подаръци от родата, включително фамилни скъпоценности или нещо друго, предавано от поколение на поколение.

Неблагоприятните дни през месеца: 8, 16, 23, 30.

Да не забравяме, че „чисти“ знаци са хората, родени от 1 до 18, а върху останалите оказва влияние предишният или следващият знак – както в характеристиката на личността, така и в астропрогнозите. И това трябва да се има предвид.

 
ОВЕН
През юни Овните го очакват многобройни преговори, по-голямата част от които, за съжаление, ще се водят с повишен тон. Не е изключено някой да засегне вашето самолюбие или вашите интереси и вие да започнете да отстоявате своята позиция доста агресивно.

Освен това, предстои ви да се сблъскате с конкуренти или с хора, които по някакви причини се стремят да заемат вашето място. С тях обаче ще се справите бързо. Все пак ще се наложи да прекъснете някакви връзки. Възможно е тези хора да не оправдаят вашите очаквания или да ви подведат в най-неподходящия момент.

В началото на месеца на преден план ще излязат семейни въпроси или проблеми на роднини, ще зачестят конфликтите с онези, които не вярват в силите ви или в начинанията ви. Не е изключено някому да не се хареса това, че вие посвещавате много време на работата си или на реализацията на своите творчески планове, вместо да прекарвате времето с роднините. В средата на месеца ви очаква важна среща, която ще определи вашето най-близко бъдеще. В края на месеца ще се наложи да се върнете към онази област на дейност, която вече много отдавна сте изоставили.

Най-благоприятните за вас дни през юни: 2, 3, 4, 9, 11, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 14, 15, 21, 28, 29.