Седмичен хороскоп за 31 октомври – 6 ноември – ще властват чувствата и емоциите

През тази седмица трудно ще се самозалъгваме, че всичко е наред, когато дълбоко в себе си знаем, че това не е така.

Ако си позволим да се оставим на чувствата, а не да мислим и да губим енергия в битки с другите, можем да се освободим от емоционални токсини, трупани от много време, а по този начин да повлияем и на физическото си здраве.
Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица звездните влияния ще ви предразполагат да се отдадете на почивка и на по-спокойни занимания. Не е препоръчително да хабите излишна енергия, като се заемате да изпълнявате много задачи или, още по зле – да започвате нещо, да не го довършвате и да подхващате следващото.

Телец

Тази седмица препоръката към вас е да не се опитвате да спирате промени, които вече са назрели и няма как да бъде прекратено осъществяването им. Събитията ще ви подскажат как да действате, ако в живота ви е дошъл момент за раздяла или е наложително да се направи някаква реформа 

Близнаци

През тази седмица звездите ви дават възможност да се погрижите за душевното и физическото си здраве – всякакви дейности в тази посока са препоръчителни и ще доведат до положителни резултати.

Рак

През тази седмица е добре да сте малко по-внимателни – възможно е миналото да навреди на живота ви сега. Има вероятност отношенията ви с някого да отворят стари рани, да се почувствате обидени, използвани или оскърбени.

Лъв

През тази седмица е възможно да се изправите пред някои предизвикателства, засягащи най-вече семейните отношения и емоционалния ви свят. Доста вероятно е да възникнат драми.

Дева

През тази седмица по-благоприятните дни за работа са петък и събота – тогава ще се организирате най-добре и съответно ще пожънете добри резултати. В понеделник и вторник емоциите ще попречат на някои от вас да се съсредоточите върху задълженията си, а други просто няма да бъдете в най-добрата си физическа форма.