Дневен хороскоп за понеделник – 1 август!

Дневен хороскоп за понеделник –  1 август!

Овен
Днес няма смисъл да насилвате събитията – всичко ще се случва със свое собствено темпо. Отложете за утре решаването на проблемите, за които ви е нужна повече енергия, свършете само това, което днес е възможно, и си почивайте повече. Може да отидете на танци или да се насладите на някое по-спокойно занимание….

Телец
Днес може да се чувствате объркани заради сложен семеен въпрос или заради трудности в отношенията с любимия човек. Точно сега едва ли ще намерите отговор, затова прекарайте известно време в усамотение – може би точно това ви е нужно, за да определите какво точно искате….

Близнаци
Днес може да ви завладеят емоции, които не знаете откъде са дошли. Да се опитвате да ги анализирате е безсмислено, защото ще се объркате съвсем. Приемете ги и изчакайте да отминат. Ако смятате, че може да ви помогне разговор, излейте душата си пред човек, на когото вярвате. …

Рак
Днес някои от вас може да научат новина, свързана с професионалното им развитие или с финансите. Дори вниманието ви да е насочено към по-практични въпроси, днешният ден не е най-удачният да ги решавате. Не прекалявайте с грижите за другите, особено ако те не ги искат, защото накрая може да се почувствате използвани….

Лъв
Днешният ден ще бъде особено вдъхновяващ за тези от вас, които са вложили сърцето си в някаква дейност. Оставете се на въображението и вижте къде ще ви отведе. Ако обаче преживявате трудна ситуация в семейството или в любовните отношения, може да се чувствате доста унили и объркани….

Дева
Днес вниманието ви ще бъде насочено към човек, с когото поддържате близки отношения. Възможно е наяве да излязат стари чувства, които сте потискали. Денят е много подходящ да се освободите от миналото, а не да започвате нови неща. Ако сте обвързани, отворете сърцето си, бъдете романтични и не поставяйте ненужни прегради в отношенията….