Как да скъсаш нечии нерви, според зодията му?

Животът е пълен със сложни ситуации, но замисляли ли се как и на коя от тях реагират отделните хора?

Нека разгледаме представителите на всяка една зодия. Съществуват положения и случки, които като нищо могат да ги докарат до нервен срив. Ето ги и тях:

   Овен – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, докато не си получи нещото или отговорът.

   Телец – преместването за него е кошмар. Опаковане, разопаковане, нова обстановка, нови стени… всичко това разклаща из основи нервите му.

   Близнаци – график и ад са едно и също нещо. Близнакът не търпи режими, точност, графици и рутина. Той буквално се погнусява, когато всеки ден в един и същи час му се налага да прави нещо.

   Рак – това, което ги срива емоционално, е раздялата. Вярно, че за никого не е приятно да изгуби интимния си партньор, но при Рака това е като животозастрашаваща ситуация. Съвземането за него е изключително трудно.

   Лъв – ако не стане по неговия начин, от гальовно и мило коте, става кръвожаден звяр. А след това депресиран звяр. Лъвовете са склонни към големи драми, ако нещата не се случват, както те искат.

   Дева – сложи я в безпорядък и тя ще откачи. Небрежното домакинство превръща Девата в кълбо от нерви. Дори понякога не разбира защо се чувства така. Мръсни чинии, дрехи по пода, неоправени легла… това винаги ще пречи на емоционалната стабилност на Девата.