Месечен хороскоп за август 2017 г, за зодия Риби

През този месец ще се чувствате не много уверено. Повече от обикновено ще се наложи да зависите от други хора, често ще сте принудени да се съгласявате на различни компромиси.

Рибите ще преживеят август като достатъчно мистичен месец, който ще им разкрие немалко тайни и едновременно ще постави редица не съвсем прости въпроси за вас.
   Пътувания и нови познанства ще внесат свеж полъх в живота ви, а някои ще трябва да изясняват отношенията си с предишни партньори.
   Между другото, на 1-и, а така също и в периода от 16 до 24 и след това до 27 август за вас настъпва период на отслабване на здравето и потенциални трудности в личните отношения. Не се препоръчва да сте невнимателни към себе си и небрежни в думите и реакциите си.  
   Преодоляването на всички проблеми може да се прогнозира едва след 27-и, когато от плещите ви ще падне психологическото бреме и ще се появят повече възможности за постигане на желаното.
   Месецът ще премине в суета, дребни грижи и нужди. Свободното ви време ще бъде малко. Ще трябва да помагате повече на другите, да бъдете сякаш вързани за някого. Вашето собствено здраве ще напомни за себе си, не бива да го пренебрегвате. Ако животът сам не ви тласка, по-добре е да се занимавате със стария си бизнес. Можете да преминете някакво обучение, да си припомните стари навици, да възстановите стари връзки, да се разделите с остарелите неща в живота си.
   Отстрани ще изглежда, че това не е най-яркият месец в живота ви. Само че между домашния и професионалния живот ще възникне много голямо напрежение, което може да ви тласне към смяна на работата или кардинално решение на жилищен въпрос.
   Много Риби ще изпитват сериозен натиск от страна на началници или семейство и родители, без да срещат подкрепа и разбиране. За да се освободите от стреса, общувайте повече с децата, спомнете си своите любими увлечения, дори може да се оставите да ви повлече вълната на нов флирт или емоционална връзка.
   След 20-ти за известно време нещата сякаш ще се разпаднат и заради множество дребни ангажименти или здравословни проблеми ситуацията да излезе извън контрол. Но ако не нервничите и не бързате, всичко ще си дойде на мястото. Най-добрият период за вас през август ще бъде първата десетдневка, когато без да отлагате би следвало да решавате бързо всички възникващи въпроси.