Как да го зарежем, според зодията му

Нито един хороскоп не минава без съвети, как да съблазним тази или онази зодия, и тук не правим изключение, но ще дадем някой и друг съвет как да я зарежем …

Хороскоп Овен
Как да ги спечелим:
Овен са готови да направят всичко, дори да застанат с голи гърди пред дулото, за хората които ги ценят. Затова се обадете и кажете, че се нуждаете от помощ – първите които ще се притекат, ще са от зодия Овен.
Как да ги зарежем:
Кажете му, че пожара са угасили без него, и вие стоите безсилни сред развалините. Размажете сълзите по лицето си. Такава липса на воля Овен не би понесъл – ще избяга веднага.
Къде да го намерите: на стадиона например.

Хороскоп Телец
Как да ги спечелим:
Отворете хладилника и извадете от него всичко на масата. Обадете се на приятелите си и ги викнете на купон. Първия който ще пристигне, няма начин да не е зодия от Телец.
Как да ги зарежем:
Поискайте им пари, за каквото е да. Това един Телец със сигурност няма да го преживее.
Къде да го намерите: където беше и предишния път – нищо ново под слънцето.

Хороскоп Близнаци
Как да ги спечелим:
Няма проблем, прескочете до най-близкия павилион за вестници и вземете най-лъскавото и шарено списание. Първия който ще иска да го разгледа ще е от зодия Близнаци.
Как да ги зарежем:
Още по-лесно. Удовлетворете любопитството, давайки им всички свои списания, те ще ги разгледат и ще загубят всякакъв интерес към вас.
Къде да го намерите: по курсове, семинари и конференции.

Хороскоп Рак
Как да ги спечелим: Подхванете темата за семейните ценности, ремонтите у дома и преминете към проблемите с общуването в семейството. Единствените, които се заинтересуват от тази скука ще бъдат от зодия Рак.
Как да ги зарежем: Отидете му на гости и счупете нещо, пошегувайте се нещо по адрес на майка му. Ще си спечелите смъртен враг.
Къде да го намерите: у дома разбира се.

Хороскоп Лъв
Как да ги спечелим.
Организирайте някакво каквото и да е мероприятие, шоу и помолете някой да е главното лице на купона – разбира се че този човек ще е Лъв.
Как да ги зарежем. Кажете му, че купона е бил скучен и бездарен, благодарение на некомпетентността на водещия. Преглъщайки мълчаливо обидата Лъв ще изчезне завинаги от живота ви.
Къде да го намерите: по банкети и презентации.

Хороскоп Дева
Как да ги спечелим:
Изперете и изгладете дрехите си. И в такъв безупречен вид започнете разговор за реда, чистотата и здравословния начин на живот. Влюбените очи отсреща са на Дева.
Как да ги зарежем: Разлейте чаша вино и кихнете няколко пъти. Дева в пристъп на ужас ще се разкрещи и ще избяга да гълта успокоителни.
Къде да го намерите: в химическото чистене или в стерилна аптека.