Най-недодяланите черти в характера на всяка зодия
  Чудите се какво не ви е наред? Знаете, че имате някакви проблеми, но не можете да си обясните генезиса им? Спокойно, звездите знаят всичко, защото имат добра гледка отгоре и достатъчно време да наблюдават.

  Нашият характер, минало, бъдеще и всичко, каквото се сетите, се определя единствено и само от астрологичните сложнотии, нали така. Нищо не зависи от нас. Дори и гадните черти в характера ни. Време е да ви разкрием най-голямата мистерия на всички временна – кои са най-лошите черти в характера ви според зодията, която ви е лепната в мига на раждането.

Овен

Общо взето сте голямо магаре. Импулсивни сте, агресивни и много шумни. Много хора се чудят какви мисли се въртят в главата ви, но отговорът е прост: никакви. Имате склонност да опростявате нещата, което често ви излага и ви прави да изглеждате сякаш не знаете къде се намирате. Категоричното ви неумение да предвиждате каквото и да било ви представя в очите на другите като наивни, неподготвени и небрежни. Най-добре се прегледайте, честно.

Телец

Ви сте скучни, повърхностни и обсесивни. Най-лошото е, че не претърпявате абсолютно никакво развитие, освен това сте зверски егоисти. „МОЕ СИ Е! МОЕ СИ Е!“ е любимата ви реплика, тъй като не разрешавате на никого да ви пипа нещата. Точно тази ваша черта ви прави темерути и неспособни да се сближавате с хората.

Близнаци

Вие сте абсолютно неспособни да се фокусирате върху нещо за по-дълго време. Толкова сте разсеяни, че дори не можете да формирате собствено мнение по разни теми и въпроси. Всъщност изобщо не мислите, казвате някакви неща, просто за да не мълчите и се надявате никой да не ви слуша. Най-лошото е, че небивалиците, излизащи от празната ви тиква по някакъв странен начин кара хората да си мислят, че всъщност много добре знаете какви ги говорите.

Рак

Вие сте с детска психика и сте супер незрели. Сериозно, ако някой дори се опита да предположи, че може би не сте абсолютно перфектни и най-готините на света, изпадате в нервна криза. Винаги интерпретирате грешно нещата и по този начин успявате да се превърнете в център на събитията, защото вечно сте неразбраната жертва.

Лъв

Вие сте най-заблудените типове. Не търсите внимание, а направо си го очаквате. Наистина вярвате, че сте уникално човешко същество, което заслужава огромно количество признание и внимание от всекиго другиго, само защото тази сутрин сте решили да станете от леглото. Изключително сте повърхностни и постоянното дебнене колко лайка ще получи новата ви профилна снимка във Facebook ви прави още по-разглезени, неприятни и фалшиви.

Дева

Как може един човек да е тотален парцал и едновременно с това да е нетърпелив и да иска да контролира всичко? Вие имате гласове в главата си, деви! Освен това помагате на хората, само защото това ви кара да се чувствате значими, а всъщност сте най-обикновени нарциси.