Жените са разкрити: искат онова с трите букви
 Уважаеми дами, ние, представителите на мъжкия пол, тържествено се заклеваме, че няма да престанем да мислим как да ви дадем нещото, за което тъй отчаяно бленувате.

   Знаем, че това нещо се пише с три букви.

То е, че повечето жени търсят мъж, който хем да може да ги разсмива, хем да може да ги защитава. Излиза, че идеалният мъж е клоун-нинджа.

Въпреки шеговития контекст, в това заключение има немалко истина.

Жените натоварват с очакванията си мъжете да бъдат едновременно в коренно противоположни роли.

Например да бъдат нежни и романтични, но в същото време да имат мъжествен и завоевателен темперамент, който ги прави така атрактивни за слабия пол.

Иска им се мъжете да бъдат успели в професията и със стабилни доходи, а паралелно с това постоянно да разполагат със свободно време.

От мъжете се очаква да бъдат толкова стабилни финансово, че да могат да си платят за всичко, но в същото време те трябва без затруднения да успяват да се оправят с абсолютно всичко, без чужда помощ. Има много други парадоксалните очаквания, за които само жените знаят.

А дали знаят, че такива очаквания са нереалистични? Ако използваме метафората, че мъжът е като водата, то жените искат тя да бъде едновременно топла и студена, солена и сладка, газирана и обикновена, заледена и под формата на пара.

Не мисля, че съществува друго толкова шизофренично състояние при жените, каквото се проявява при очакванията им към мъжете. Е, може би само когато изпадат в дилема какво искат повече: шоколад или нови обувки. Обикновено получават и двете, но това е друга тема.