Зодиите, които ИЗНЕВЕРЯВАТ най-много
  Никой не влиза във връзка с мисълта, че ще му изневерят или че той ще изневери.

  Има обаче зодии, които са по-склонни да го направят и трябва да знаете с какво си имате работа, преди да допуснете този човек до себе си.

ОВЕН
Те се славят със своите подвизи и трябва да внимавате с тях. Страстни, ненаситни и винаги търсещи нови преживявания. За тях това е просто спорт и не смятат, че вършат нещо нередно.

БЛИЗНАЦИ
Те никога не планират изневерите си, но винаги се оказват в такава. Скуката е основният им мотив и за да са винаги доволни, трябва доста да се постараете с разнообразието в леглото.

ЛЪВ
Зодията, която разваля брака си повече от всички други. За тях не е от особено значение колко е дълга връзката им и скрепена ли е с подпис. Винаги се оправдават с „естествените си нужди“.

КОЗИРОГ
Внимавайте с представителите на тази зодия. Те са доминиращи и смятат изневярата като свое право и не се чувстват длъжни да обясняват действията си. Те нямат причина да изневеряват, просто им е вродено.

РИБИ
Изневеряват твърде лесно и почти никога не съжаляват. Не се вълнуват от вечната любов и партньора до тях. Изневерят ли им обаче, Рибите се превръщат в урагани и не прощават.
                                                      източник:   www.actualno.com