Кусурите на мъжете според зодията
   Хубаво е жените да знаят с какво си имат работа. Зодията на мъжа може да издаде много от характера му и това какви са кусурите му.

   Не всички сме безгрешни, но всеки има изисквания, според които избира партньора си. Ето и кои са недостатъците на мъжете според тяхната зодия:

Овен
Поставя на пиедестал

Мъжът Овен е забавен и прелива от енергия. С него не скучаете, той ви обгрижва и ви носи на ръце. Но е ужасен в едно отношение – поставя любимата на пиедестал. Тя е най-прекрасната, най-сексапилната, най-умната и единствената достойна. Не е лесно да се живее с такъв взискателен обожател. Когато настъпи времето да ви детронира, падането от този висок постамент боли! Има и още нещо – Овенът не понася да не е в центъра на вниманието ви. Мотото на връзката ви ще бъде: “И да нямаш друг Бог (познат, приятел/приятелка, куче/котка/рибка/питон), освен мен.” Разбира се, всички знаят, че е упорит и инатлив, така че не е нужно да подчертаваме очевидното.

Телец
Ревнив и докачлив

Телецът ще ви бъде верен партньор. Той ще ви купува бижута, кожи, мебели и ще ви обгрижва като квачка. Готов е да смачка всеки, дръзнал да ви обиди или навреди. Той е семеен тип. Може да кръшне, но рядко ще зареже половинката си. Много е чувствен. Но да си знаете – тежка гемия е. Ще минат години, докато се накани да ви предложи женитба или съжителство. Лошото при него е, че не е широко скроен, обича да съди другите, упорит е и е адски ревнив. На всичкото отгоре е и докачлив. А когато стане въпрос за прошка – забравете! Ако има олимпийска дисциплина по злопаметност, Телецът ще е неизменен златен медалист.

Близнаци
Прекалено мислят

Тези хора са в състояние да подлудят жената, сглупила да се влюби в тях. На сутринта искат едно, но малко по-късно вече са на друг акъл. Единственият начин да ги задържите, е да ги държите на дистанция. Между тях и думата “стабилност” има огромни пространства, изпълнени с пъстроцветни воали – това са всичките щури мисли, които се въртят в главите им, задвижвани от порива на интереса и въображението. За капак идва и тяхната анализаторска природа – те прекалено много мислят за любовта, тревожат се, подлагат я на дисекция, после естествено се погнусяват от цялата работа, защото тя – любовта ви, не отговаря на високия им критерий. Иди ги разбери!

Рак
Непоклатимо вярва в мама

Те са страстни, грижовни, верни, романтични и чувствителни. И зад този измамен образ на принц от приказките се крие рационален и пресметлив човек. Ракът си пада по пламенните жени, но се обвързва с разумни и стабилни момичета. Най-лошото на връзката с Рак не е тяхната обсебваща любов, а това, че не могат да се откъснат от полата на майка си. В зависимост от това какви са били отношенията им, той или е травмиран от нея за вечни времена, или пък е до гроб маминото синче. Единственото, което може да направи жената, е никога да не критикува най-съвършената от всички майки. Нито гозбите й. Нито вкуса й. Нито домакинските й умения. Нищо!

Лъв
Принц на бял кон

Казват, че Лъвовете са сред най-сексапилните мъже. Те са привлекателни, топли и чаровни. Ако имате късмет да спечелите сърцето му, ще се превърнете в центъра на неговата вселена. Няма по-щедър и верен мъж на света от щастливо влюбения Лъв. Обаче… това се движи в пакет с гигантското му его. За него скромността е противен порок, за който бегло е чувал, но, слава богу, самият той не познава. В устата му и най-глупавата случка звучи като епична рицарска история, в която триумфира най-прекрасният и смел благородник – принц Лъв на бял кон. И ако не сте готови да му се възхищавате от ложата си в публиката, по-добре бягайте, докато е време.

Дева
Ще ви сложи в ред

Един ден мъжът Дева някак се е промъкнал в живота ви. Той е бил приятелче за по чашка, другар за неангажиращ секс, а кога стана най-важният човек в живота ви? Той знае всичко, изслушва ви с внимание и парира тежките ви тревоги с хумор и сарказъм. Мъжете от тази зодия са сдържани и не се предават много-много на чувствата. Обичат пламенни и непредсказуеми жени, но за съпруга ще изберат разумна и благонадеждна дама. Ужасното на живота с мъж Дева е в сблъсъка на неговите идеални представи за чистота и ред с грозната, мръсна и разхвърляна действителност. Девата знае: в рая няма микроби, нито книги, които не са по местата си.