Кой как лъже според зодията
   Зодиакалният знак, под който сме родени, определя много от това какви сме и как се справяме с живота. Общите неща между зодиите са много и никак не се случайни. Приличаме си дори и по начина, по който лъжем.

  Овенът лъже, за да избегне някоя неприятна ситуация. Това важи за моменти, в които е принуден да направи нещо, което не иска – тогава си измисля някое оправдание.

За Телеца лъжата е изкуство. Той плете паяжина от лъжи, за да предизвика необходимите за него емоции у слушателите. Много често Телецът лъже, за да откаже някаква услуга на приятел.

Близнаците лъжат много, но ако питате тях, това е просто любимата им игра. Близнаците лъжат виртуозно от ранна възраст.

Раците не обичат да лъжат. Те прибягват до лъжа, само ако трябва да пощадят чувствата на близките си. За представителите на тази зодия е характерно да излъжат детето си, че кучето има нов стопанин, вместо да им кажат, че е умряло от старост.

Лъвовете лъжат царски, с голям замах. Те запомнят всяка подробност от изобретената от тях лъжа и затова тя трудно може да бъде разобличена. Лъвовете лъжат, за да скрият емоциите си.

Девите лъжат от време на време, но не много убедително. Те се притесняват от това, че лъжат, изчервяват се, заекват и не постигат желания резултат.

Везните не обичат да лъжат, за тях лъжата е начин да докажат на света, че всичко в живота им е под техен контрол.

Скорпионът лъже само когато трябва да заздрави впечатлението, което е направил на човека срещу него. Често Скорпионът лъже, за да получи материални облаги.

Стрелецът лъже с вдъхновение, но без много смисъл, предимно за дребни неща, което вбесява близките му, тъй като лесно го разкриват.

Козирозите лъжат, когато трябва да направят впечатление. За тях лъжата е начин да убедят хората във високия си материален и социален статус.

Водолеят не лъже, той просто не казва цялата истина, за да не се чувства като лъжец. Водолеят не понася моментите, когато усети, че самият той е бил излъган.

Рибите лъжат много, но според самите тях те просто се опитват да вкарат реалността в света на фантазиите си. Рибите лесно разпознават лъжата, тъй като са наясно с методите за измама.

източник:   www.actualno.com