Празничен декемврийски хороскоп: Празнично настроение за всички
 Започна най-празничният от всички дни в календара! Декември е наситен на весели емоции, празници, партита, картички, подаръци и коледни песни.

Какви ви вещаят звездите за последните седмици на 2015-а, можете да прочетете в хороскопа си при нас:

Овен
Последният месец на 2015 ще изведе много от вас в началото на нов път, по който ще вървите уверено през 2016 година. Това ще се случи, най-вече ако през последните седмици сте търсили решение на някакъв проблем, изпитвали сте колебания и не сте знаели как да постъпите. Към средата на месеца истината ще изгрее на вашия хоризонт и вие ще разберете кой път да следвате. Достигането до яснота обаче няма да бъде лесно – както преди изгрев е най-тъмно, така и вие ще преминете през някои предизвикателства, преди да установите какво точно искате.

Телец
През декември вие като че ли ще останете малко встрани от драмите и страстите, които ще владеят представителите на много други зодиакални знаци. Ето защо нито чудно да се наложи да се превърнете в опора на близките и колегите си – те ще разчитат на вашата стабилност и на трезвата ви преценка. Вашата задача през този месец е да организирате финансите си така, че да подсигурите по-добре бъдещето си и да реализирате дългосрочна цел, която сте си поставили.

Близнаци
Ако сте очаквали, че през декември ще я карате по-лежерно в очакване на празниците и края на годината, ще останете разочаровани – работата ви зове и, искате ли не, ще трябва да се заемете сериозно с нея и да си свършите задачите. Натоварването ще произтича не само от вашите лични ангажименти, но и от отговорностите ви спрямо хората около вас – може би ще трябва да отделите повече време на детето си или да се съобразите с графика на партньора си.

Рак
През декември ще се възползвате най-добре от астрологичните влияния, ако успеете по някакъв начин да одухотворите действителността и намерите удоволствие и смисъл в най-обикновени на пръв поглед неща. Не се ядосвайте, ако реалността не отговаря на вашите надежди и очаквания – във всяко преживяване има смисъл. И, дори все още да не сте открили това, със сигурност ще се почувствате по-добре, ако си намерите разумни оправдания.

Лъв
През декември ще се стремите към нещо, което представителите на вашия знак особено много обичат – към сцената. Това не значи непременно, че ще изнесете представление, макар че тези, на които им предстои подобно събитие, наистина ще оберат овациите. Търсенето на сцена означава, че искате да се изявите по някакъв начин и да омаете околните. Някои от вас ще направят всичко по силите си, за да очароват човек, който ви привлича, други ще искат на всяка цена да изпъкнат в работата, а трети ще последват вдъхновението и ще сътворят нещо ново.

Дева
Очаква ви един много интересен месец, през който може да се чувствате раздвоени между това, което искате да свършите, и това, което трябва да правите. Ще ви се иска да се отдадете на някое по-приятно занимание, но ще бъдете притискани от текущите задачи. Може да копнеете да прекарате повече време с човека до вас, а той да е зает и да не е в състояние да ви обърне внимание. Вие по принцип не сте хора, които игнорират реалността, но е възможно през декември тя да ви се стори не толкова приятна и вълнуваща колкото би ви се искало да бъде.