Защо идва краят на любовта?
 С течение на времето, броят на разделите и разводите се увеличава. Все по-малко са дълготрайните връзки, а има все повече причини за прекратяване. Е, защо се случва това?

  Разделите възникват поради редица причини, но изглежда в последно време всички могат да се настанят в следните 3 категории …

1.Комуникация Липсата на комуникация може да възникне от редица причини. Понякога просто не искате да нараните партньора с негативност, искате да избегнете конфликт или още по-лошо, просто не ви се иска да съобщите за своите истински чувства. Но ако искате връзката ви да продължи, независимо за какво става дума, вие просто трябва да държите каналите за комуникация отворени.

2. Любов

Понякога е много трудно да разберете любовта. Дали става дума за топло вътрешно усещане? Или пък, за един вид мощност, която чувствате в партньора си? Определението за любовта варира от човек на човек, но значителна част от хората не осъзнават, че интензивните чувства, които имат за определена личност, всъщност са много далеч от истинската любов . От тази любов, която можете да забележите между двама, които са 50 години заедно. Тя не е нещо, което може изведнъж да възникне и без труд вечно да се поддържа. Трябва да работите упорито, за да я усетите и също толкова усилено да се стараете да запазите.

3. Доверие

В днешно време е много лесно да се запознаете с даден човек и да прекарате вечерта заедно, без никога да го чуете. Това е толкова просто за осъществяване че дори и да сте във връзка, ако правилно си изиграете картите, вашият партньор никога не би могъл да разкрие истината. Именно тези измами, които започват от изневяра, с течение на времето се изразяват и в други области от съвместен живот, започвайки от финансирането, та чак до дългогодишните планове. Това поведение неизбежно води до разпадане на връзката.

                  източник: www.zajenata.bg