Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете
   Казвали сме го много пъти и със сигурност ще продължаваме да го казваме – всяка жена е красива по своя си начин! Останалото е въпрос на вкус.

   Това, което ще направим днес, е да ви разкрием с какво една дама най-много омайва господата според нейната китайска зодия. Не за друго, ами просто, за да знае кое е нейното силно оръжие в покоряването на мъжките сърца. Както и каква е нейната енергия – Ин или Ян. Ин се свързва с нежността и спокойствието, Ян – с борбеността и активността.

Ако все още не сте наясно коя е вашата източна зодия, то може да я определите от тук
 Необходимо е единствено да въведете точната си дата на раждане.
 

Змия
Енергия – Ин

Ако за повечето хора змия е обидна дума, то в източната астрология е повече от комплимент. Това са едни от най-привлекателните и сексапилни жени. Техният сексуален магнетизъм е толкова силен, че без значение от физическите данни, тези дами омайват всеки мъж, който си поискат. Изискват обаче и обожание. Започнете ли да ги пренебрегвате, много бързо ще ги изгубите.
 

Кон
Енергия – Ян

Тези жени са инатливи и непокорни. Но в същото време и опасно умни. Те може би не са най-предпочитани от посредствените мъже. Но господата, които се открояват с висок интелект и амбиции несъмнено остават силно впечатлени от разсъжденията и аналитичността на дамите, зодия Кон. С тях няма празни приказки, не обичат повърхностните хора и обикновено успяват да се реализират до високи върхове.

 Маймуна
Енергия Ин и Ян

Дами с много силна интуиция и уникална способност да се разбират с мъжете. Те нямат нужда да „омайват“, защото силният пол намира в тях истински приятел и партньор, на когото може да се разчита. А кой мъж не иска точно това от своята половинка? Има и още нещо, по-голямата част от тези момичета танцуват превъзходно, което също е голям плюс, особено що се отнася за съблазняване.

 Овца
Енергия Ин

Природно красиви жени. Но по-големият им плюс е, че те просто знаят как да отговорят на нуждите на техния партньор. Преди това, обаче, той трябва да е доказал своите чувства и преданост. Последното няма да му е трудно, защото тези момичета имат още един плюс, който направо си е за завиждане – те с разцъфтяват с всяка изминала година. Дори на възраст, те ще продължават да изглеждат повече от прекрасно.

 

Заек
Енергия Ин

Фини движения, съблазнителен силует и огромна женска енергия. В китайската астрология тези жени са смятани за едни от най-фините и женствените. Не обичат конфликтите, гледат да са деликатни, а маниерите им са безупречни. Или ако един мъж си търси жена в истинския смисъл на думата, то няма как да не се впечатли дама, зодия Заек.

 Плъх
Енергия Ян

Тази жена е колкото противоречива, толкова и интересна. Тя е или ангелско цвете, или отровно растение, всичко зависи от отношението, което получава. Тя обикновено има много успехи сред мъжете, защото умее да бъде точно такава, каквато човекът срещу нея иска да бъде. Но не, не си мислете, че говорим за лицемерие. Просто тя умее да въплъщава в себе си различни комбинации от качества и умения. Тоест за всеки мъж може да стане идеалната жена. Само дето това ще продължи до момента, в който той не я нарани с нещо. Тогава… лошо му се пише.