Нещата, които всяка жена трябва да знае за мъжа до нея, според зодията
 С хубавото всеки свиква. Няма какво да ви предупреждаваме за него. А и всеки мъж си има своите положителни черти. Отрицателните, обаче, са друга работа.

Тях е добре да ги знаем, защото може и да са неприемливи за нас. А може и хич да не ни правят впечатление… въпрос на нагласа и характер.

Но нека свалим маските! Това, което ще ви споделим за мъжете, обхваща не само негативите, но и какво си е вродено в дадения господин според зодиакалния му знак. Както и най-голямата му слабост – тази, с която, ще трябва да свикнете, ако държите да останете заедно. Ето какво трябва да знаете за мъжа до вас. Както и за мъжете изобщо!

 
Ако той е зодия Овен
На пръв поглед – изглежда стабилен мъжкар. Но и голям романтик.

Като го опознаеш – разбираш, че е избухлив, агресивен, не търпи възражения. Има изблици на необмислена щедрост, най-вече, когато е сгафил.

Най-голямата му слабост – пренебрегва здравето си. И не може да отказва, ако е помолен за помощ, което всъщност още повече го изнервя, защото ангажиментите се трупат ли трупат.

Съвет – гледайте на него като на малко момченце, което изисква търпение и безрезервна любов. Втори съвет – никога не му казвайте, че гледате на него така.

 
Ако той е зодия Телец

На пръв поглед – сърдечен човек, на когото може да се разчита. С добър нюх към бизнеса. Бохем.

Като го опознаеш – разбираш, че колкото и жестове да прави, всъщност очаква да му се върнат двойно. Пристрастен към храната, склонен да храчи луди пари за глупави вещи.

Най-голямата му слабост – страхът да не стане мъж под чехъл и неспособността му да устои на каквито и да било изкушения.

Съвет – ако искаш всичко между вас да е наред, трябва постоянно да го ласкаеш и да не му държиш сметка.

 

Ако той е зодия Близнаци

На пръв поглед – изключително интересен, остроумен и забавен човек. Душата на всяка компания.

Като го опознаеш – разбираш, че има мания да контролира. Безмилостен манипулатор, който винаги ще изкара другите виновни. Често ще се чудиш дали още те обича.

Най-голямата му слабост – обещава повече, отколкото може да изпълни. Хваща се за няколко неща едновременно и накрая нищо не е свършил както трябва.

Съвет – покажи му, че си негова опора. Не обръщай внимание на острите му забележки. Бъди различна всеки ден.

 

Ако той е зодия Рак

На пръв поглед – абсолютен добряк, готов да помогне на всеки. Държи се чудесно с жените.

Като го опознаеш – разбираш, че до голяма степен дружелюбието му е провокирано от страх от конфликти. Когато няма други хора, е кисел и мрачен. Опитва се да те мачка и да срива самочувствието ти, но отново от страх – да не те загуби. Е, това, ако не е парадокс!

Най-голямата му слабост – живее в миналото. При това още лекува рани, които са му нанесени преди много години.

Съвет – остави го намира, когато е ядосан. В никакъв случай не настоявай да ти сподели причината, защото ще си изкара гнева върху теб.

 

Ако той е зодия Лъв

На пръв поглед – романтичен, щедър, любезен и позитивен аристократ.

Като го опознаеш – разбираш, че това ласкателство моментално изчезва, ако го критикуваш дори за нещо дребно. Иска да контролира живота ти, макар да твърди, че ти е дал пълна свобода – казва ти какво да обличаш, с кого да излизаш, какво да готвиш…

Най-голямата му слабост – страхът от пренебрежение и неуважение към личността му. Тогава става жалка гледка. Не случайно винаги си поръчва скъпи питиета, плаща сметки, прави подаръци.

Съвет – покажи му ясно, че той е твоят Цар и той ще се държи с теб като с царица.

 
Ако той е зодия Дева

На пръв поглед – супер точен пич, много умен, много аналитичен, не лицемерничи, с добри обноски, истински джентълмен.

Като го опознаеш – разбираш, че е самовлюбен и отмъстителен критик. При това десетките му лъжи, с които те ухажваше, една след друга излизат наяве.

Най-голямата му слабост – страх от нереализация. Той смята, че трябва да постигне много, да изкарва много, да има добро семейство. Ако това не се случи, направо рухва.

Съвет – всеки ден намирай начин да показваш възхищение към дадено негово качество или постъпка. Той има нужда от подобно „захранване“.