Четирите зодии най-големи прелъстители
 Всички ние търсим любовта и рано или късно я намираме. Но има хора, които не спират своето търсене, дори след като са я намерили, защото просто любовта им е в кръвта и никога не им стига.

Това са 4-те зодии, които прелъстяват най-много и се забъркват в любовни истории непрекъснато.

Телец

Като един от най-чувствените знаци, Телците съвсем заслужено оглавяват класацията за най-големите прелъстители сред зодиакалните знаци. Техните силни страни са спонтанността в действията, а в леглото са изключително издръжливи, но и изобретателни. Готови са на всякакви експерименти в стил Кама Сутра.
Как може да бъдете запленени от представител на зодия Телец? Родените под този знак обичайно имат положително и силно излъчване, което няма как да остане незабелязано.

Притежават голям чар, интелект, който не спират да демонстрират и една особена магия в погледа, с който привличат веднага противоположния пол. Рядко правят първата крачка, ето защо, ако искате да направите играта наистина интересна, изпратете вашите сигнали и оставете Телеца да предприеме следващата стъпка.

Близнаци

Близнаците са майстори на флирта и на тях е наистина доста трудно да им се устои. Благодарение на своята артистична природа, родените под този зодиакален знак са извънредно добри в комуникацията и съблазняващите игри.

Те пленяват противоположния пол без думи, а само със силата на изражението, като в това отношение са просто недостижими и ненадминати. Как може да бъдете запленени от представител на зодия Близнаци? Това, което ще ви направи впечатление е излъчването им, осанката, а след това и невероятното чувство за хумор от което изобилстват.

Където и да се появи Близнак, той всеки път става център на вниманието. Позитивни са, добри слушатели и комуникатори. Обичат романтичните изненади, което е техен много силен коз, както и умението да говорят с красиви думина любимия човек.

Скорпион

Това е най-стихийният зодиакален знак управляван от планетите Марс и Плутон, също попада в топ три на най-големите съблазнители. Скорпионите са изключително много чувствени, настоятелни и преследват до последно своята жертва.

Готови са на всякакви жертви, за да получат това, от което се нуждаят в любовта, а също така са сочени и за едни от най-страстните любовници. Като майстори на флирта, използват голям арсенал от техники, за да впечатлят противоположния пол.

В прелъстяването имат мощната подкрепа на Плутон. Как може да бъдете запленени от представител на зодия Скорпион? Скорпионът действа нетипично. Често наблюдава жертвата си от разстояние, като в последствие се хвърля страстно върху нея.
Родените под знака на Скорпион поддържат добър външен вид, интересни са като събеседници и непредсказуеми.

Водолей

Водолеите също се отличават с неповторима индивидуалност в любовта. Тяхната харизма е наелектризираща и се управлява от Уран. Гъвкави са, амбициозни и не се отказват, докато не получат желаното. Обикновено са им нужни минимални усилия, за да спечелят вниманието и интереса на противоположния пол.

Как може да бъдете запленени от представител на зодия Водолей? Няма как да сбъркате Водолея. Той е извънредно много комуникативен и почти винаги прави първата крачка, особено представителите на силния пол.

Умее да борави с думите и винаги казва това, което отсрещната страна очаква и иска да чуе. Но бъдете предпазливи! Като едни от най-големите флиртаджии, родените под този зодиакален знак е трудно да останат верни на партньора си. Въпреки това, ако се отдадете на флирта, ви очакват незабравими креватни преживявания.

източник: www.iwoman.bg