Защо мъжете харесват по-възрастни жени
  Можете ли да си представите, че дори на 50-годишна възраст ще излизате с мъж, който е с 10, 15 и дори 20 години по-млад?

  Ако отговорът е не, помислете пак. Оказва се, че по-възрастните жени имат особен магнетизъм, който привлича дори по-млади мъже , че дори и жени.

Къде се крие тайната? Ето няколко обяснения по въпроса:
 Една привлекателна жена става още по-желана…

С възрастта вие все повече опознавате себе си – това означава, че и самочувствието ви има на какво да стъпи. Една привлекателна жена става още по-желана, когато излъчва самочувствие и самоувереност. Тя се оплаква по-малко и се нуждае от по-малко грижи. За сметка на това, времето, прекарано с нея, е по-смислено и ценно.

Възрастните жени вече лесно могат да изглеждат по-млади

Възрастните жени вече лесно могат да изглеждат по-млади. За разлика от мъжете, жените имат на разположение много на брой и различни по вид продукти, които подмладяват и разкрасяват. Съответно една жена на средна възраст може спокойно да изглежда с няколко години по-млада. А благодарение и на правилния тоалет – ето че вече говорим за един нов човек.

По възрастните жени са с повече опит

Жена с повече години зад гърба си означава човек с повече опит. Тук включваме и опита в леглото. От една страна за един мъж би било предизвикателство да се постарае да задоволи една жена, която вероятно е изпитала повече от него досега. От друга страна, вие самата можете да му споделите някои подробности от личните си преживявания – той със сигурност няма да откаже да научи нещо ново.

50-годишната жена няма закъде да бърза

Младите жени са сякаш понесени от течението на общественото мнение, че човек е пълноценен, ако се е образовал, създал е семейство и гледа дете. Точно това малко или много плаши мъжете, които поставят сватбата или сериозното обвързване в не толкова близкото бъдеще. 50-годишната жена няма закъде да бърза и някак предразполага мъжа до себе си да се наслади спокойно на всеки момент от връзката им без да се притеснява от развоя на нещата. Тя му предлага чудесна възможност за общуване и романтика без натиск и без намеци за женитба.

Дългосрочната връзка с по-млад мъж не е изключена

При всички случаи трябва да бъдете реалисти – дългосрочната връзка с по-млад мъж не е изключена, но рядко се стига до сериозни взаимоотношения. В един момент може би той ще изгуби интерес и ще търси приключения с друга жена – неопитна и непредсказуема. Може би вие ще прекъснете нещата, защото, колкото и голямо да е привличането, годините си казват думата и може би ще пожелаете мъж с повече опит от вас самата. Важното е и двамата да се насладите на романтиката и да изживеете докрай красивите споделени моменти.
  източник: http://www.zajenata.bg