Любовен годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2016
  Със започването на 2016 г. Скорпионът няма да бъде зарадван. Споровете, недоразуменията, безсмислените караници бавно ще ви отдалечават от вашата половинка.

  Причината за тези трудности ще станете вие, защото за вас е важно да бъдете лидер. Може би не трябва да налагате възгледите си на партньора, а по-скоро да намирате компромис, защото това е единственият начин да запазите спокойствието и хармония.

  Пролетта ще ви зарадва с идилия и уют. Всички проблеми, които са се опитвали да унищожат вашия съюз, ще изглеждат нелепо и абсурдно. През септември може да възникне друг проблем във връзката. Вие не сте доволни от спокойната обстановка и търсите страст и емоционални изживявания. Е, действайте! Внесете краски във връзката си, излизайте, не стойте само вкъщи.

  Необвързаните Скорпиони няма да се интересуват от намирането на партньор в живота. Доволни сте от статуса, а и работата ще излезе на преден план. Не можем да кажем същото за пролетта. Този период ще ви позволи да излезете от тъмното царство: да търсите запознанства, флирт, общуването с приятели да е главното ви занимание.

  Въпреки това новата ви връзка няма да се превърне съдбоносни отношения. Най-вероятно това ще бъдат само интересни моменти в живота ви. В края на годината ще бъдете възнаградени с чар. Повишеното внимание от страна на противоположния пол ще ви радва все повече. Гледайте да не пропуснете истинската любов сред многото познати, с които ще ви срещне този период.
               източник: www.zajenata.bg