Жените, с които само психопат би се хванал
  Всеки има своя вкус и предпочитания, и никой няма да право да го съди за това.

  Ето защо не е особено морално да укоряваме нечий личен избор, дори и той да е най, най, най-грозната жена, която някога сме виждали.

Как да кажем, има обаче няколко типа жени, с които само психопат би се захванал. Ето кои са те.

Лудото Ленче
Тя е луда, в буквалния смисъл на думата, само дето не й е признато официално. Притежава някаква странна мания или фетиш, нещо от сорта да колекционира мъжки кичури коса, да речем. Денят й се осмисля от публикуване на десетки житейски умозаключения във Facebook, които повечето пъти звучат плашещо. Говори много… за бог Тангра, за това каква е била в предишния си живот, с каква мисия се е появила на тази земя и така нататък. Настоява всички да четат новото й стихотворение за някакъв си череп на име Жан и след това да го анализират… в коментари отдолу. За себе си твърди, че е артист и духовен човек, но ако попитате който и да е мъж с всичкия си, тя е чисто и просто лудото Ленче.

Жената-ваденка
Тя не е просто обсебваща, тя е нещо много повече и от досаден кърлеж, бацил или гнида. Тя е жената-ваденка, с която всеки мъж знае, че ако си легне, след това ще съжалява цял живот. Тази госпожица толкова отчаяно търси Принца, че го припознава във всеки, който й каже „Здрасти!“. Живее в приказките от детството и категорично отказва да порасне. Ако случайно си се напил и си забил една такава предната вечер, веднага ще я разпознаеш по 375-те смс-и на сутринта. Тежко ти пич, ти си прецакан!

Цецка тъпата
Бррррррр! Тя е лека. Или не, просто е ужасно тъпа. Толкова много е търсела мъжкото внимание, че като ученичка са й викали Цецка общата. Стига, със сигурност познаваш поне една такава, има я във всеки квартал. На вид и на акъл го докарва на нещо средно между Албена Вулева и Пепа Секса. Ще я разпознаеш и по гурелите и засъхналата й спирала, понеже тя грим не чисти… нали иска винаги да е красива. Не говори много и слава Богу, иначе ужасният й дъх може да причини втори Чернобил.

              източник: www.beu.bg