Какви любовници сте според зодията
   Зодиите разкриват голяма част от това какви сме, как се справяме в дадени ситуации и какви сме в различни области от живота. Жените понякога са като ЗАТВОРЕНИ книги и трудно можеш да разгадаеш какво се крие зад благата им усмивка и свенливия нрав.

  Мъжете от своя страна уж си казват всичко и накрая пак оставаме изненадани. Ето какви са различните зодии в леглото:

Овен
Жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива обаче да се заблуждавате – тази жена е страстна като тигрица и обича да доминира над мъжа. Бързо сменява мъжете
Мъжът Овен е много взискателен в леглото и не робува на консерватизма в семейното ложе. Може да бъде любвеобилен и много изобретателен. Той е истински \\\“мачо\\\“ и не търпи да го поднасят.
Знаете ли, че: Леко потупване по челото кара Овните да потръпват от удоволствие.

Телец
Жената Телец са подвластни на планетата Венера и обичат много да флиртуват с представителите на силния пол. Ако се намира в компания с няколко мъже, тя не би пропуснала да изпрати сигнали на всеки един от тях. Загрява бавно, но е упорита и настойчива. Знае какво иска. Жените от тази зодия имат нежна кожа и обичат допира на коприна.
Мъжът Телец е напорист любовник, но може да бъде безкрайно търпелив и грижовен. Много представители на тази зодия започват отрано половия си живот и затова притежават богат опит.
Често обаче са ограничени и тесногръди.
Знаете ли, че: Целувки по шията и дори леко ухапване ще накарат краката на Телеца да омекнат от щастие.

Близнаци
Жената Близнаци е като харем – тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. Обича неизчерпаемо въображение и постоянно експериментиране.
Мъжът Близнак е най-големият кавалер сред себеподобните си от всички зодии и може да уговори почти всяка жена само и само да бъде с нея.
Има репутацията на непоправим сваляч, защото обича тръпката от покоряването на недостижими жени. Чувствата му обаче могат да бъдат повърхностни, защото Близнакът е лишен от достатъчно постоянство и задълбоченост. Рядко може да остане верен на една жена за дълго време. Възможно е дори да ви изневерява с вашата приятелка.
Знаете ли, че: Прокарайте пръстите си по ръката на Близнака и кожата му ще настръхне. За още по-голям ефект го целунете по ухото и по врата. Гарантираме ви, че така ще подлудите всекиго от тази зодия.

Рак
Жената Рак подобно на морска раковина, ще се свие в черупката си и само най-чувственият и търпелив любовник ще успее да я извади от там. Тя изпитва необходимост от сигурност. Тя е перфектна домакиня и къщовница. Въпреки това, ако намери истинската любов, тази жена ще стане незаменима партньорка за цял живот. Тя не може да се преструва, а на вас пък това няма да ви е нужно.
Мъжът Рак е тайнствен и в същото време грижовен. В началото обаче може да се окаже пълна противоположност на зодиакалната си характеристика. Търси дълготрайна връзка и е склонен да се ожени рано. Не щади усилията си в и владее триковете, които ще ви доставят истинско удоволствие в леглото.
Знаете ли, че: Дългите и страстни целувки карат Раците да изгарят от желание и страст.

Лъв
Жената Лъв винаги е в центъра на вниманието и често е най-ослепителната жена в компанията. Ако ви се удаде да я оплетете в мрежите си, знайте, че може да бъде егоцентрична и прекалено суетна. Тя обича да манипулира в спалнята мъжа или любовника си.
Като царица на котките Лъвицата е жизнерадостна, силна и много сексапилна. Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня. По-скоро е призвана да доставя удоволствие на мъжа.
Мъжът Лъв се нуждае от жените повече, отколкото от храната, водата и въздуха. Иска партньорката му да бъде винаги послушна. За да го накарате да разгърне всичките си способности, не се колебайте да използвате ласки и хвалби.
Знаете ли, че: За да накарате Лъва да мърка от удоволствие, погалете го по линията на гръбначния стълб.

Дева
Жената Дева най-често остава стара мома. Не че не са привлекателни, напротив. Просто имат много високи изисквания към кандидатите си. Налейте на Девата повечко шампанско и няма да сбъркате.
Мъжът Дева е пресметлив е и е най-вълнуващият любовник от всички зодии. Избира си партньорка много внимателно и предпазливо. Независимо от това може да предпочете филм за възрастни пред насладата „приятно изживяване”.
Знаете ли, че: Ключът към неговата страст е коремът. Просто го погалете, а не го хранете.