Зодиите: Как да разберем, че са влюбени?
 ОВЕН
Гласът му изтънява
Ако е влюбен, Овенът ще пърха и чурулика като пиленце, когато е край вас.

Без майтап – в близост до обекта на чувствата гласовете им изтъняват и стават по-напевни. Ще ги разпознаете по това. Иначе влюбените Овни не се отклоняват много от нормалното си състояние. И в аферите на Амур те са бързи и яростни. Не мислят дълго, преди да пристъпят към действие. Понякога им отнема не повече от час да се решат да ви поканят на среща. След раздялата: Овенът отива на кареоке да изпее мъката. Този ужас за околните ще продължи 8 дни – така сочи анкета, проведена сред 1670 представители на различните зодиакални знаци.

ТЕЛЕЦ

Таи всичко в себе си

Телецът ще ви организира минизасади. Ще ви дебне, ще виси на фейсбук стената ви, като нищо ще проникне в имейла ви, но вие едва ли ще го усетите. Влюбеният Телец таи всичко дълбоко в себе си, така че може дори да не подозирате, че изпитва чувства. Отстрани може да изглежда спокоен и дори муден, но вътре в него бушуват пожари.

След раздялата: От всички знаци Телецът пролива най-много сълзи – повече дори и от Рибите. Не може да повярва, че неговата ВНЛ (вечна неразделна любов) е свършила. Как така?! Това тръшкане ще продължи до 3 месеца.

БЛИЗНАЦИ

Бърбори два пъти повече

По цял ден тайничко си рисуват ваши портрети, пишат любовни писма, които накъсват наситно и изхвърлят. Любовта може да ги превърне в композитори или писатели – например на фентъзи, в което вие двамата сте главните герои. Каквито са приказливи, влюбените Близнаци стават направо нетърпими. Когато обектът на чувствата им е в стаята, получават същинска словесна диария (с извинение за думата).

След раздялата: Близнаците се оттеглят. Яхват колата, влака, метлата, или каквото там решат, и заминават. Още на следващия ден всичко е забравено.

РАК

Кипри се и се кикоти

Ще разберете, че Рак неудържимо си пада по вас, защото щом ви види, започва да се кипри и да се кикоти. Те искат да бъдат преследвани, затова колкото и да са влюбени, не очаквайте да пристъпят към вас и да ви кажат: „Какво ще кажеш да отидем на кино?“ Представителите на зодия Рак предпочитат да действат по-деликатно. Да кръстосате погледи през стаята, след ден-два да ви напишат двусмислен есемес. И така. След раздялата: Ракът се превръща в телефонен терорист. Той има нужда да излее мъката пред приятели и близки и го прави обстойно, обилно и непрестанно. В продължение на поне 20 дни.

ЛЪВ

Става груб и брутален

Лъвът става груб. Много груб. Ако с вас е по-зъл, отколкото с останалите – заяжда се, обижда ви и ви повишава тон, да знаете, че е влюбен. Следваща стъпка – да пусне прословутото си обаяние на МАХ. Ще ви обсипе с комплименти и ласкателства. Ще ви накара да се чувствате все едно сте пъпът на света. А ако несъзнателно погледнете друг човек – хряс! Ще ви пореже с остър език и кошмарно държание. Направо да подлудееш!

След раздялата: Лъвът си търси бърлога, за да се усамоти в царствен плач, без никой да го гледа. 14 дни му трябват, за да дойде на себе си.

ДЕВА

Терзае се за дреболии

Девата ще направи кълбо напред или ще скочи с бънджи, ако реши, че така ще привлече вниманието ви. Когато са влюбени, стават свръхнервни и се тревожат за най-дребните подробности. Непрекъснато анализират и се терзаят. Гледат под лупа всяко нещо, което сте казали или направили. Например представете си следния вътрешен монолог: „Днес, като се видяхме ми каза „здрасти“. Не „здравей“ или „какво става“. Защо точно „здрасти“?“

След раздялата: Девата ще се заключи в стаята си. Не е сега моментът да се опитвате да го/я утешавате. След месец ще е като нов/а, а стаята ще е подредена и по-чиста от операционна.