Защо любимият ти не си пада вече по теб
 Невероятната мъдрост „Той просто не е за теб“ ни е любима любима фраза от „Сексът и градът“ Защо обаче има толкова много истерия около това просто и ясно като бял ден твърдение? Защото много жени все още не го разбират…“Той просто не е за теб!“

  Мацки, преди да започнете да жадувате за телефонни разговори и пропуснати срещи, хвърлете едно око на тези весели съвети, които Фил Торчивиа спдели пред нас. Разведеният ерген, който на шега написа „Such a Nice Guy“. Той ще ви обясни защо един мъж не откликва на чувствата ви.

Момичета не тъжете! Това си е негов проблем, не ваш. Сигурен съм, че някъде там има много хора, които са привлечени от вас и изобщо не ги интересува дали сграбчвате дистанционното, пишете смс-и в 2 през нощта или изпускате газове в съня си. Всеки от нас има малките си странности. Тайната е да избягвате смотаняците и да намерите някой, който ще обича индивидуалните ви особености.

Ако това е трудно осъществимо за вас, намерете си добър терапевт, налете си силно мартини или просто погледнете 10-те причини по-долу.

1. Всъщност той НИКОГА не си е падал по теб
Просто е искал да се сприятелите и нищо повече!

(Оо, я спри да ридаеш! И ти си го правила!И то неведнъж… признай си!)

2. Открил е някоя, по която си пада повече И това се случва. Прекрасният ти колега просто е копнеел момичето да напусне приятеля си, по който не е била хлътнала до уши.

3. Уморен е от това да го караш да ходи да „навестите“ вашите (за 5-и път тази седмица)
… и да го влачеш по молове, семейни събития и бебешки кръщенета.

4. Твоите приятели и роднини го плашат
Може би вече е видял собствената ти майка в теб.

5. Приятелите му най-накрая са го убедили да те зареже

Приятелите му го обработват против теб нон-стоп!

Те му мрънкат, оплакват се и го записват с подигравки и закачки, че откакто ти си се появила в живота му, той не може да излиза толкова често.

И да, според тах, ти си причината и да не рита с тях вечер, както и те знаят, че ти сложи край на хубавите бирени вечери по мъжки!