Какъв е стилът ви в леглото според зодията?
  Много хора не вярват, но пък други са убедени, че зодиакалният знак и хороскопът могат да хвърлят ярка светлина върху живота ви, особеностите на характера и… секс-стила ви!

  Ако досега не сте могли да определите стила си, ние ще ви помогнем, като очертаем най-характерните особености на любовните стиловете според зодията. Ще узнаете дали сте  машина, или истинска катастрофа в леглото. Или поне какво вещаят за вас звездите!

   Овен – Подпалвачът
   Креватът е състезателен спорт за овните. Те се състезават постоянно – със себе си, с партньора си, способни са да ви отведат до Луната и обратно по време на любов. Готови са на всичко в името на насладата. Според звездите, в леглото те са направлявани от главата, затова за да ги съблазните наблегнете на меката част на ухото, масажирайте скалпа или просто започнете разгорещен скандал с овена – и това действа като афродизиак за тях!

 Телец – Пристрастеният
   Телците обичат всичко по много – храната, съня, удоволствията и любовните игри, разбира се! Телците са агресивни любители на спалнята. Изключителни майстори на целувката са! Използват всичките 5 сетива, за да доставят наслада и самите те да се насладят на усещането.
   За да впечатлите Телеца, не трябва да бъдете арогантни. Пригответе му вкусна вечеря, съчетайте експлозия от вкусове и аромати, направете обстановката романтична и Телецът ще ви възнагради с умопомрачаваща вечер!

   Близнаци –Картечницата
   Ако се радвате от мръсни приказки , значи Близнаците са точният избор за вас! Управлявани от Меркурий, богът на комуникацията, Близнаците знаят как да използват устата си в заседателната зала и в спалнята.
   Ако сте се прицелили в Близнаците, знайте, че ви очаква любов на необичайни места, с голям риск да ви хванат. Но близнаците се отегчават лесно, така че трябва да поддържате интереса им с ролеви игри и напрежение.

   Рак – Чувствителният ревльо
   Пригответе се за интензивно чувствено пътуване с Рак, но се подгответе и за рев след любовната игра. А след сватбени предложения – задължително! Досущ като истинските раци, представителите на тази зодия трудно допускат околните в черупката си, но вкусите ли месото им, ще разберете, че са разкошно предястие!
  С Раците вие трябва да вземете юздите в свои ръце. Те обичат да бъдат управлявани, доминирани, така са най-отдадени.

Лъв – Дивият специалист
  Виждали сте по Animal Planet как го правят лъвовете, знаете на какви грубости са способни. И при хората не е по-различно, когато става дума за любов. Ако имате повечко огледала в спалнята, по възможност по вратите на гардеробите, стените и дори тавана – те са в стихията си! Те са силни и съседите ще чуят!
   Гърбът на Лъва е най-силната им ерогенна зона. Драскането и впиването на нокти в гърба ще им хареса много. Най-добрият начин да предразположите Лъва е с масаж по гърба – така той ще ви накара да ревете като истинска лъвица в спалнята.

   Дева – Предпазливият мошеник
   Те може да се славят като „богородицата“ на зодиака, но са опитни любовници, които дават всичко за удоволствието на партньорката си. Девата също е управлявана от Меркурий, но този път неговата страна, покровителстваща крадците и мошениците прави така, че Девата да открадне сърцето ви.
   Древните хора са наричали Девите зодиакалният знак на робството. Така че, бъдете готови да ги закопчаете с белезници за леглото и да се пренесете към нови висоти.