Зодията показва какъв си бил в предишния си живот!
   Много хора, които вярват в прераждането, си задават въпроса какви са били в предишния си живот. Според една от теориите зодията показва каква роля сме имали на този свят преди години.

Съществува твърдение според което в миналия живот ни е липсвало нещо и вселенският баланс го изисква сега.

ОВЕН
Ако си зодия Овен, значи в предишния си живот си бил невзрачен и твърде нерешителен. Предпочитал си да се сливаш с тълпата, отколкото да се превърнеш в център на внимание. Сега трябва да си смел и да не изневеряваш на принципите си!

ТЕЛЕЦ
В миналия си живот си живял в крайна бедност. Този живот ще те научи да изкарваш повече пари, да живееш в лукс и да си позволяваш повече глезотии. Орисан си да живееш охолно и нищичко да не ти липсва!

БЛИЗНАЦИ
Под този знак се раждат онези хора, които в минали животи са били изцяло отдадени или на науката, или на важна кауза. Те са били толкова вглъбени в задълженията си, че не са имали време да се наслаждават на живота. Сега Близнаците имат шанса да усетят всичко красиво и да се радват на малки, но важни неща.

РАК
Почти сигурно е, че в предишния си живот си се занимавал с търговия. Обиколил си света, бил си на какви ли не места. Сега е време да се посветиш на семейството си, да живееш на едно място и да оцениш комфорта и уюта на дома си.

ЛЪВ
Някога си бил алтруист, помагал си на хората, без да очакваш нищичко в замяна. Ти си пренебрегвал собствените си нужди, защото си имал навика да се раздаваш за другите. Сега е съвсем нормално да си егоцентричен нарцис.

ДЕВА
В миналия си живот си бил в непрестанно духовно търсене. Бил си отшелник, свещеник или монах. И за да има баланс, сега искаш да усетиш повече от светската суета. Нищо чудно, че толкова много те влече политиката, търговията, модата, киното…

ВЕЗНИ
Под знака на Везни се раждат хора, които в предишния си живот са били алчни, жестоки и прекалено груби. Сега им се дава шанс да променят това и да станат пример за чест и справедливост. Не е препоръчително да обръщат внимание само на себе си, хубаво е да помагат и на другите.

СКОРПИОН
Някога си бил бъбрив и си имал прекалено повърхностно мислене за нещата. Не си успявал да запазиш в тайна нещата, които приятели и близки са споделяли с теб. Именно това е причината сега да си потаен и със затворен характер.

СТРЕЛЕЦ
В миналия си живот ти си бил човек, преследващ удоволствията. На пръв поглед това не е толкова хубаво качество, но огромен плюс е, че си натрупал мъдрост. Сега е време да намериш баланса между работата и удоволствията.

КОЗИРОГ
В предишния си живот си бил човек, изцяло отдаден на семейството и децата. Сега си борбен и успешен кариерист. Трудиш се много, печелиш достатъчно, но трябва да помагаш повече на другите.

ВОДОЛЕЙ
Родените под знака Водолей някога са били егоцентрици. Те се водели изцяло от собствения си интерес. Сега тези хора са алтруисти и помагат на останалите с каквото могат. Мили Водолеи, не забравяйте, че светът е голямо семейство и би било прекрасно всички да живеем в хармония и разбирателство.

РИБИ
Рибите са единствените, които са успели да научат всичко важно! Сега предстои най-трудното: трябва да приложите наученото на практика. Послушайте вътрешния си глас и няма да сгрешите!
                        

                                     източник: www.prekrasna.bg