Тайните на зодиака
   Първоначално всички астролози бяха мъже. А това не е случайно. Излизането с аргумента „това не е женска работа” върви и тук. И в описанията на знаците на зодиака забравяха да изяснят своите пороци и показваха само характерните най-добри черти. Но това беше досега.

  Сега мили момичета, доверяващи се на звездите, смело можем да покажем мъжките слабости в един хороскоп.

{jumi[ads/ads-468.php]}
   Хороскопи Овен
   В хороскопите е написано, че представителите на зодиакалния знак Овен са първооткривателите, упорити като овце, пионерите на всяка една дейност. Понякога се споменава, че имат доста продължителни периоди на размисъл. А казано по друг начин, това си е чист мързел и оправдание да се търкалят по цял ден на дивана. А оправданието, че мислите им са заети само с това, как да  легнат с вашите две – три най-добри приятелки, е че провеждат психологически експеримент относно женското приятелство. 
   Хороскопи Телец
   Бавно, но сигурно се движи се движи в живота (любов, кариера) – но не винаги напред, минавайки през препятствията (в смисъл през вас) като бронетранспортьор. За да не се размине „с детската си мечта” ще даде всичките спестявания на семейството за по-скъпия автомобил. А всичко при Телеца става бавано-бавно, за да не му се завие свят. А да говорим за любовта е страшно – първите цветя очаквайте, като станете на седемдесет.
   Хороскопи Близнаци
   То е ясно – непоследователност и непостоянство. Предписанията на звездите му позволяват да тръгне напред, след малко да завие наляво, да забрави накъде е тръгнал,  после пак, и пак, … докато не се завърне някъде в началото.  Но това е оправдано от вятъра в главата му. Няма  да има време за теб поради предсказаната му общителност, а за рождения ти ден ще се сеща на около пет години поради зодиакалната му повърхностност.
   Хороскопи Рак
   Астролозите твърдят, че той е много чувствителен и съпреживяващ, имащ много чувствителна психика. Така, че ако(като) разбереш че дели леглото с друга(знаеш коя), това е просто от зодиакалната обремененост – той не може да откаже да подкрепи тази бедна жертва на обстоятелствата.
  Хороскопи Лъв
   Говорейки за царя на животните, за неговата великодушна царственост, някак ни убягва факта, че спи по 19 часа в денонощието, изхранвайки се от неговия не малък харем от лъвици. Дори и при пълен хладилник това влечуго ще чака да се завърнете от работа, за да му сложите да се нахрани, а после ще излезе (сам) за да се позабавлява със своя харем.
   Хороскопи Дева
  Всичко е просто чудесно в този хороскоп: трудов ентусиазъм, чистоплътност, пълен умствен склад, интелигентност – просто Звездите са се наговорили да създадат един идеален мъж. Много интересно защо тогава според статистиката най-много ергени са мъжете Дева. Може би ако си Дева, момиче не ти е нужно …
  Хороскопи Везни
   Не само, че астролозите разрешават непрекъснатото колебание във  вземането на важните( и маловажните) решения, но и поощряват тяхната общителност и широкият кръг от познати (от женски род). Тогава къде се нареждаш в случая самата ти? Фатални са всякакви въпроси към него – днес едно – утре друго, според това къде духа вятъра баланса на Везната (Кантара) се мени постоянно. Налице са всички лоши навици от невъзможността да се вземат самостоятелни решения и влияние от чужди компании.
   Хороскопи Скорпион
   Ура! Най-после хороскопа казва истината. Даже цялата истина.  В мнозинството от умните книжки честно се казва, че е екстремен, способен да забавлява дори с риск на живота си девойките. Така че, нали няма да страдате, когато го пратите за хляб, а той се върне след седмица, забавлявал случайна нова приятелка на някой екстремен воден поход.
   Хороскопи Стрелец
   Находчив, имаш история за всяка ситуация в която попаднеш. Жизнерадостен, така че на всичките ви опити да го накарате да отиде на работа ще ви отговори, че е скучно. Вечно скитащ и търсещ себе си(разбира се без вас) и смисъла на живота (например в бирата).
   Хороскопи Козирог
   Роден началник. Но само затова, че друго не умее освен да командва, стоящ цял живот в едно положение, най-много да се издигне на корем. Цялата му амбиция се свежда да прекара времето си на дивана, така че си вземи куче, за да не му носиш поне чехлите ти.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Хороскопи Водолей
   Благодарение на астролозите има чудесно, чудесно извинение за своя си характер.  Неустоимата нужда от творчески процеси му позволяват да твори навсякъде и по всяко време(всяко заведение). Или да не твори, ако няма вдъхновение. А вдъхновение е необходимо за всичко, дори да изхвърли боклука. И да довежда до логичен завършек всяка работа (логиката преди всичко, познай какъв е логичния завършек на работния ден с изсипаната колежка). А неизмитите чинии са си просто липса на муза, която винаги е налице за поредния мач.
  Хороскопи Риби
   Както ни доказват астролозите, Рибите са хора с мек и гъвкав характер, тънко усещащи чуждото настроение и съвършено непрактични – обърни внимание на последните. Защото точно това го оправдава и позволява да седне на врата ти. Обърни внимание на тези малки хлъзгави същества – често те имат големи зъбки, които знаят как да използват.