Какъв е мъжът в любовта според първата буква на името
   Какво ви привлича в един мъж? Усмивката, тялото, очите? Ето още нещо, което може да ви помогне да го разгадаете.Името или по-точно първата му буква може да ви подскаже много от неговите качества.

   Защото тя носи едно много важно послание. Какво е отношението на въпросния господин към връзките и любовта.

А – Енергичен мъж, пълен с изненади. В него има много романтика и страст. Грижовен, но само ако не му отнемаш свободата.

Б – Много самостоятелен, често изглежда студен, но вътрешно му ври и кипи от емоции. Реши ли да създаде сериозна връзка, ще бъде верен до край!

В – Мечтател,идеалист, вярва в любовта от приказките, копнее да бъде обичан. Но понякога е много непостоянен и разсеян. Има нужда жената до него постоянно да прави жестове и изненади.

Г – Креативен мъж, който иска първо да си осигури условия за нормален живот и тогава да мисли за връзки. В никакъв случай няма дълго да търпи женски капризи.

Д – В компания веселяк, но пред жените е по-затворен. Не обича някой да се рови в най-съкровените му мисли. Не умее да показва чувствата си.

Е – Чудесен любовник, умее да омайва жените, но е склонен и към изневери. Трябва да поддържате тръпката във връзката, за да не му стане скучно.

Ж – Страхотен мъж! Знае как да се отнася с жените, истински кавалер с несравнимо чувство за хумор. Щастливка сте ако го имате .

З – Материалист, който често е недоволен от живота си. Критикува, мрънка, склонен е да изкарва жената до себе си виновна за собствените му неуспехи. Но поне ще стане много грижовен баща.

И – Мъж, вдъхващ респект и има защо. Много умен, много любознателен, но и много импулсивен. Обича силно, обаче и бързо охладнява.

Й – Идеалният мъж за създаване на семейство-сериозен, стабилен, грижовен. Изисква обаче уважение.

К – Доста емоционален и първичен. И ревнив! Пригответе се за бурна връзка, в която се редуват възходи и падения.

Л – Артистична натура, съчетана с висок интелект. Цени женската красота и харесва поддържаните жени. Добър любовник и знае как да направи жената щастлива.

М – Мъжкар с душа на дете! Забавен, сладък, но стане ли дума за достойнството му, не позволява подигравки. Може и да премълчи 1-2 пъти, но после ще избухне с пълна сила. С него нищо няма да ви липсва, но да си знаете, че не е лесен характер.

Н – Проницателен мъж, който иска да постигне нещо в живота си. Надежден, перспективен, в любовта е внимателен и мил. Обича да радва жената до себе си. Но пък се отвращава от груби и властни жени.