Как да изберете между двама мъже
   Някои жени се затрудняват да намерят подходящ партньор, докато други са изправени пред дилемата: „Кой от двамата да избера?“.

   На пръв поглед тази ситуация е дори приятна и галеща самочувствието, но всъщност може да бъде доста стресираща и поставяща жената в напрежение. Все пак тя трябва да направи правилния избор, което никак не е лесно.
  Много дами се доверяват на инстинкта си, което в повечето пъти е правилното нещо. Въпреки това има няколко съвета, които могат да ви насочат, ако в момента се разкъсвате между двама мъже. Ето ги и тях:
  1. Помислете за положителните качества и на двамата
Какво ви кара да харесвате всеки от тях? С какво тези двама мъже са спечелили вниманието ви и донякъде вашите чувства? Имат чувство за хумор и/или пък са много грижовни? Може би единият от двамата ще излезе едни гърди напред с повече положителни качества.
  2. Помислете за начина, по който и двамата мъже ви карат да се чувствате
Да, изключително важно е мъжът до вас да бъде добър и да се държи прекрасно с вас, но както знаем, много пъти добрите момчета са пренебрегнати. По простата причина, че не само отношението е важно, но и начинът, по който се чувствате с даден човек. Химията и привличането също са много важни, когато става въпрос за успешна връзка.
  3. Помислете за отрицателните качества на всеки от двамата
Хората имат както добри качества, така и лоши. Ето защо е важно да помислите и за негативните страни на всеки от претендентите за вашето сърце. Дали някой от двамата няма черта на характера, която в някакъв момент ще бъде проблем или дори непоносима за вас? Това е още нещо, върху което трябва да размишлявате.
  4. Помислете за чувствата на двамата мъже
Всеки от тях ли иска достатъчно много да бъде с вас? Защото е важно не само вие да имате чувства към някого, но и той да ви отговаря със същото. Преди да вземете решение, уверете се, че нямате напразни очаквания.
  5. Попитайте вашите приятели за мнението им
Макар че това е решение, което трябва да вземете сами, малко помощ никога няма да навреди. Не става въпрос някой друг да реши вместо вас, но винаги е хубаво да чуете няколко обективни гледни точки.
                                                източник: www.tialoto.bg