Кои са грешките, които съсипват любовта ни?
   Хората непрекъснато полагат огромни усилия да намерят любовта на живота си, да са обичани, и да бъдат   щастливи.
  Вижте какви грешки често допускаме в любовта без дори да се замисляме!

Не смествайте страст и любовта
Често жените се впускат в сексуални приключения, копнеейки за похвала, или пък защото се чувстват самотни. Предварително е програмирано тотално чувство за малоценност. Най-добре е да имате връзка с човек, когото цените.
Не взимайте първия мъж
Да вземете първия най-добър.
Грешка! Изчакайте да дойде мъжа, който да ви заслужава. Това може да продължи дълго време, но пък и отношенията ви ща са по-трайни.
Не бъдете безпомощни
Вие заслужавате уважение и обич и ще го получите само тогава, когато се научите да се уважавате. Вземете управлението на живота си в свой ръце.
Ухажване
Много от жените непременно желаят да ги ухажват. Те стоят и чакат мъжете да им обърнат внимание. А всъщност тактиката на жената трябва да бъде съвсем друга – не е ли по-разумно тя сама да избере бъдещия си приятел и евентуален съпруг.
Не бъркайте любовта с привързаността
Не бъркайте общите ви мечти, секса, обещанията и флирта с обичта. Ако се налага да вземете някакво съдбоносно решение относно взаимоотношенията ви с партньора, разчитайте повече на ума, отколкото на сърцето си.
Не му оставяйте водещата роля
Защото ще изгубите индивидуалността си, която той така цени у вас. Не му оставяйте водещата роля. Грижете се за вашия кръг от познати, излизайте и без него!Защото само ако вие сте доволна от себе си, може да се наслаждавате на партньорството. А това рефлектира върху него.
Не се превръщайте във воденичен камък за мъжа си
Някои жени са като воденичен камък на шията на мъжа си. Искат непрекъснато да им се казва колко са обичани и прекрасни, всеки миг да им се угажда и да им се изпълняват светкавично желанията. И ако понякога това не се случи, се сърдят, цупят и обиждат. Този номер минава само на прясно влюбен съпруг, а и на него сигурно ми идва до гуша от вас, но все още търпи. Знайте обаче, че не се издържа дълго.
Не прибързвайте за желанието да имате дете от него
За съжаление много жени смятат, че едно дете може да затвърди отношенията им с партньора. Внимание: Капан! По този начин ще се лепнете за мъж, когото с удоволствие бихте изгонили. По -добре е да се обмислят разумни причини за дете. Станете майка тогава, когато почувствате истинска потребност от майчинство.

                                                                                 източник: www.zajenata.bg