Какъв стил е вашата връзка?
  Обичаме да мислим, че сме специални и уникални, но един поглед отстрани показва, че в крайна сметка правим приблизително едни и същи неща (или поне има и други като нас, които правят същото), а в любовен план връзките ни често влизат в определени категории.

  Всяка двойка  и връзка има специфики в своите отношения, ала в тях доминира постоянно една линия на поведение, което тутакси категоризира връзката. Някои са по-страстни, други по-прагматични, трети силно романтични, а четвърти по-приятелски и т. н.

  Има ли съвършен стил на поведение в една връзка, който да гарантира, че сексът и любовта ще са доживот? Според сексоложката Трейси Кокс има плюсове и минуси във всеки стил на държане, като някои правят по-добър любовния живот, а други сексуалния.

  Страстните връзки са най-близки до идеалната, което се потвърждава от факта, че са най-краткотрайните, обяснява дамата и добавя, че „здравословните“ двойки са на второ място според нейната скала. На трето място Кокс поставя „ свръхангажираните“ партньори ,въпреки че сексуалната искра е доста слаба.

  Трябва е всеки да разпознае към кой стил спада и да поработи върху слабите и силните си черти на своята връзка, за да се окаже в щастливи и дълготрайни взаимоотношения, където любовта и страстта вървят ръка за ръка.

              източник:  www.zajenata.bg