Как да разберем, че мъж е влюбен в нас
  Ах, любов, любов, какво ли не правиш с нас!? Необятната тема, която е в устата на всеки, независимо от времето, мястото или епохата, и e най-вече в сърцето!

  Или ние хората сме прекалено глупави, че не разбираме нищо от любовта и си тровим живота или синоним на думата любов е мъката.

Така странна е любовта, така ни завърта главите, че не рабираме кога сме се завъртели на триста и шейсет градуса. И най-интересното е, че почти при всички симптомите са еднакви, но лечението различно.

Една болест, хиляди болни, а все още ваксина няма. Светът е пълен със странности и все още има толкова много за откриване, макар да си мислим, че учените са на път да останат без хляб.
Влюбената жена е една огромна въпросителна, която вероятно още дълги години ще занимава изследователите. А има ли влюбен мъж е истинска загадка. Май че има, но колко време му трае любовта!?

Лошото на любовта е, че влюбената жена става много по-уязвима, отколкото, когато не е влюбена. Към мъжа, в който е влюбена, отправя всичката си душевна енергия и не забелязва недостатъците му. Нужно ли е това и отговаря ли на тези чувства мъжът?
Това може да се разгадае по няколко основни признака.

Изпитва сексуално влечение
Главен признак на влюбения мъж е сексуалното влечение. Ако той я желае, то има голям шанс тя да се превърне в негова любима, но това не е никаква гаранция, че е влюбен.

Когато той търси душевна близост
Това е вече вторият признак. Той търси присъствието на жената, звъни по телефона, пише имейли, разказва за себе си, даже и слуша, което е рядко срещано явление при един мъж, ако не е заинтересован.

С радост допуска жената в живота си
Мъжете поначало са консервативни и възможността някой да нахлуе в живота им приемат като покушение върху безценната си свобода. И ако все пак се стреми да привлече жената в своето пространство, значи наистина е влюбен.

Когато той е готов на жертви
Започва да се променя, прави компромиси, отстъпва, коригира плановете си, живота, хаби време, сили, енергия заради жената и отношенията с нея.

Често се опитва да й угоди в желанията и
Не всичко опира до материалното. Но неговото желание трябва да се оцени. Той често се опитва да й угоди в желанията и настроенията.

Влюбеният мъж никога няма да причини болка нарочно
Влюбеният мъж никога няма да причини болка нарочно. За него е просто немислимо да й изневери и причини болка.

Вярвайте на интуицията си!
Жената е проводник на любовта на тази планета. Необходимо й е само да има сърце и душа, в които е съсредоточено главното познание за любовта.

Изследвайте езика на тялото му
Жестовете, мимиките, ръцете говорят много за характера и намеренията на мъжа. Дали се държи по-напрегнато, когато е около вас, неспокоен е, дори леко притеснен, са говорещите знаци, че той има чувства.

Поведението му спрямо други жени
Един от най-лесните начини да разгадаете чувствата му, е като сравните неговото поведение, когато контактува с вас и с други жени.

Забелязва неща, които харесвате или обратно
Забелязва нещата, които (не) ви харесват. Сигурен знак за симпатията му е, когато забелязва неща, които харесвате или обратно.
                                                       източник: www.zajenata.bg