Месечен хороскоп зодия Везни декември




   Ще посрещнете този месец спокойни и в добро настроение.

   Ако през изминалите дни и седмици все още не сте направили нищо за добрия си външен вид или не сте си купили нова дреха, все още имате време да го направите през първите дни на декември. Във втората седмица обаче положението няма да бъде така спокойно и хармонично както преди: възможно е някои от вас да бъдат обзети от по-силни страсти – къде с положителен, къде с отрицателен знак. 
   Обвързаните представители на знака ще бъдат изправени пред дилемата са избират между свободата и близостта.  Ще искате да правите това, което ви се прави, но човекът до вас може и да не е много съгласен с това. Възможно е също партньорът ви да иска да излиза повече или да се отдава на любимо занимание, а вие да се чувствате пренебрегнати. В дните след 5 декември хората около вас може да се сблъскат с една ваша страна, която не познават – по-войнствена, дори по-агресивна.
   В работата ще реагирате по-остро, ако шефът ви не приема мнението ви или колегите ви играят нечестно. Вие сте личности с принципи и е нормално да се разгневите, ако някой нарушава ръководните ви начала. Не забравяйте обаче, че хората около вас може и да имат различна представа за връзка, работа и каквото и да било друго, а и не е задължително да играят по вашите правилал
   В дните от 6 до 12 декември се въздържайте от сцени на ревност и не правете опити да контролирате другите хора, защото ще срещнете съпротива.
   След средата на месеца обстановката ще се нормализира и ще си наложите да говорите по-спокойно с околните, за да изгладите противоречията.