Месечен хороскоп зодия Стрелец декември
   През първите десет дни на декември ще се открият чудесни възможности да удовлетворите потребността си от общуване, да споделите плановете и намеренията си с други хора, дори да научите нещо полезно.

   Възможно е да посещавате по-често социални събития и приятелите ви да търсят вашата компания. Към средата на месеца ще усетите прилив на сили и ентусиазъм. Той може да дойде от някаква нова възможност в работата или от добро представяне, от което ще се почувствате изключително горди.
   Възможно е също новините за финансовото ви положение да бъдат добри, например да завършите проект, който да ви донесе допълнително пари. Взаимоотношенията ви също ще претърпят промяна – в живота ви може да влезе човек, който да изиграе важна роля в бъдеще, или ще погледнете от  друг ъгъл на връзката си и ще си извлечете ценен опит. Каквито и изостанали задачи и стари проблеми да имате, решете ги до 10 декември, защото от 11 декември за вас започва напълно нов етап, в който акцентът е върху новите начинания.
   Моментът е чудесен да си пожелаете какво искате да постигнете през следващата година, дори да си изработите стратегия за изпълнението на целите си. Вие сте хора, които обичат да мечтаят – сега обаче е потребно да облечете мечтите си в конкретна форма, за да сте сигурни, че няма да се отклоните от избрания път.
   Наистина, и през декември, и през цялата следваща година при вас нещата ще се случват по-трудно и с повече усилия, което понякога ще охлажда ентусиазма ви. Ако обаче следвате правилния път и сте достатъчно търпеливи, има шанс да постигнете трайни успехи.