Признаците, че той няма сериозни намерения към теб
  Често мъжете го играят влюбени, за да получат секс. Често жените дават секс, за да получат любов. Как да разберем дали той има сериозни намерения, или ни приема като поредната мацка за забавление? Има няколко признака, по които веднага ще познаете намеренията му и то още в самото начало.

  Първото притеснително поведение е свързано с прекалената щедрост на думи като „Обичам те“, „Прекрасна си“, „Най-хубавата жена на света“ и т.н. Въпреки, че подобни суперлативи ще са ви приятни, не се подлъгвайте. Изречени прекалено лесно, прекалено бързо, прекалено често, тяхната искреност е под съмнение. Но най-показателното е, ако комплиментите, които получавате от него, са свързани само и единствено с външния ви вид. Пичът нито веднъж не каза, че сте забавна, интересна, умна…
  Говори ли за себе си? Помислете добре – знаете ли какво точно работи, какви са мечтите му, кое е любимото му хоби, интересни истории от детството му? Или знаете само как се казва и на колко години е. Когато мъжът иска само секс, той не разкрива много за себе си.
  Следващият ключов момент е телефонът. Отворете си съобщенията от него и вижте дали всичките не съдържат сексуална тема? Ако няма нито едно, пратено само с мило послание или любовно обяснение, да знаете, че не му е чиста работата.
  Къде ходите заедно? Също много показателен признак. Когато мъжът иска само секс, още в началото на срещата ви ще побърза да се усамотите и няма да има желание „да си губите времето“ в разходки, кино или вечеря.
  Кога излизате заедно? Ако иска само секс, мъжът често действа така – звъни ви, за да разбере плановете ви за вечерта и иска да се видите „след това“. Тоест, срещите ви са предимно късно вечерта.
  Прекалено настоятелен ли е? Примерно вие искате малко да изчакате преди да скочите в леглото или пък точно днес не ви е до секс. Съвсем нормално е той да се опита да ви склони (някои мъже дори не се усещат, че го правят), но лошото е, ако го прави прекалено настъпателно, дори нагло. Казва ви, че така ще го загубите, че ще спре да ви обича или поставя друг ултиматум. Или даже се пазари – вие го направете щастлив, после и той ще направи нещо за вас. Когато един мъж започне да иска секс, за да покаже малко любов, то той има нужда само и единствено от него.
             източник:  www.beu.bg