Коя зодия е най-подходяща за теб през 2018? И от коя трябва да стоиш далече!
 Говорили сме неведнъж за съвместимостта на зодиите, но годината на Кучето е по-специална. През нея могат да възникнат прекрасни връзки или да станат още по-стабилни, ако вече са факт, между партньори, които по принцип се водят за несъвместими.

 Както и обратното – типичната хармония между определени знаци тотално да липсва. Затова нека хвърлим малко светлинка към бъдещето. С кой партньор ще се чувствате най-добре през следващата година, а защо не и през следващите 50 години? Както и от коя зодия трябва да стоите далече!
 Овен
Дръжте се здраво за своята половинка, ако тя е Дева, Телец или Козирог! Първите два знака ще ви помогнат да натрупате добри финанси и ще ви предпазят от необмислени действия. А последният ще ви разкрие страни на любовта, за които дори не сте подозирали.
Стойте далече от Лъва! По принцип имате доста сходства, но през 2018 с него ви чакат страшно много конфликти и неразбирателства. С Водолея също не ви чакат хубави отношения.
Телец
Голям тандем ще бъдете с Девата и Везните. Не само в любовен, но и във всякакъв план. Чудесно разбирателство ви чака, макар че в началото на каквото и да е начинание ще трябва да проявите търпение към Везните. Но Девата ще ви разбира само с поглед. Добри перспективи имате и с Овен.
Пазете се от Близнаци! Те са способни да запалят толкова голяма страст във вас, че ще си загубите ума и ще допускате много грешки.
 Близнаци
Ако вашият партньор е Стрелец, честито. Ще ви донесе много красиви емоции и искрена любов. Ако сте необвързани, то не пропускайте да дадете шанс на представител на тази зодия. Ще се разбирате добре и с Рак. Макар да не отговаря на вашия темперамент, ще ви бъде източник на мъдрост.
Старайте се да си нямате вземане-даване със Скорпион. Има голям риск да ви въвлече в неприятности и да ви разбие сърцето. С Телец и Водолей също няма да имате успех.
Рак
Тази година почти всеки ще е добре с вас, но вие ще се чувствате безмерно щастливи със Скорпион и друг Рак. Особено със Скорпиона бъдете готови да изживеете прекрасни моменти. Дават ви се хубави отношения и с Близнаци.
Пазете се от Лъв, Водолей и Стрелец, особено, ако искате сериозни и дълготрайни отношения. С тях едва ли ще ви се получи.
Лъв
С Риби и Водолей ще създадете не само красива връзка, но и трайно приятелство. Много хармонични отношения с тези знаци през 2018. Дори в бизнеса хората с тези зодии ще ви донесат много дивиденти.
Препоръчва се да не създавате не само връзка, ами каквито и да било други отношения с Овен и Стрелец. Нищо добро няма да излезе!
Дева
 Овен ще се чувствате отлично тази година, а и след това. И двамата сте инатливи и си държите на своето, но през 2018 всичко ще е в чудесен синхрон. Ако успеете да станете не само интимни партньори, но и добри приятели, ви чакат дълги години щастлива любов. Добри изгледи за стабилна връзка имате и с Телец.
Ще ви бъде трудно с Везни, а с Козирог направо невъзможно. Везните ще сте в постоянни спорове, сякаш сте от два различни свята. А с Козирога направо ще загубите желание за разговори. Ще имате усещането, че се опитва да ви манипулира и обвинява за собствените си грешки.