Зодията разкрива: Кой е вашият враг? Вижте кого да избягвате!
   Астрологията може да ви разкрие много неща според това коя е вашата зодия, а между другото може да разкрие дори кои хора просто не могат да ви търпят и много лесно могат да ви станат врагове, пише „За жената“.

Овен
Основни врагове: Неразположени, мрачни хора
С оглед на това, че вие ​​сте енергични, винаги в настроение за действие и в добро настроение, просто не можете да търпите хора, които ви унищожават със своето лошо настроение. Летаргията просто ви побърква.
Телец
Основни врагове: Отговорните
Телците са отговорни личности и на тях винаги можете да разчитате, но също така те чувстват и нужда за свързване с някои духовно настроени хора. Именно затова, се стремят да не бъдат сериозни и не отговарят хора, които се представят като важни и сериозни личности.
Близнаци
Основни врагове: Художници
Близнаците са склонни към честа смяна на настроението, така че точно поради това не искат да бъдат заобиколени от хора, които са най-често нерасположени и в депресивни състояния. Близнаци се борят със собствените промени в настроението си и затова не искат да бъдат заобиколени от хора, които ги носят в друга посока.
Рак
Основни врагове: Мистериозни хора
Емоционалните Раци не си допадат с мистериозни, мрачни и тайнствени хора. Предпочитат да останат в уюта на собствения си дом и да бъдат сигурни, така че точно поради тази причина не искат хора, които си играят на топло и студено.
Лъв
Основни врагове: Хората, които искат внимание
Лъвовете са пълни с увереност и искат винаги да бъдат център на вниманието. Като такива те не понасят други хора, които са пълни със самочувствие и желание за внимание. Има само един прожектор, а той трябва да бъде насочен само към тях.
Дева
Основни врагове: Невротиците
Те са организирани и перфекционисти, жените Деви могат да търпят много, но не и още една организирана личност. Някой, който е еднакво невротичен им напомня, какви са самите те.