Кои са най-палавите зодии в леглото?
 Да навлезем в най-интимната характеристика на зодиакалните знаци! В чие подсъзнание бушуват силни страсти, бурни фантазии и стремеж към нестандартното в леглото. Вижте ТОП 3 на най-перверзните зодии!

 Трето място – Лъв
 Да, точно тази зодия, въплъщаваща благородство и внасяща респект, където и да отиде, е истински пожар в леглото. Любовта с Лъв обикновено си е дългометражен  филм за възрастни. При мъжете още от самото начало, но за дамите трябва да отбележим, че не се развихрят току-така пред всеки. Много ги влекат ролевите игри (често на господар и подчинен), белезниците и коженото бельо. А повечето от тях предпочитат в стаята да има огледала.

Второ място – Скорпион
  Че среброто се дава именно на тази зодия може би не ви учудва. Дори в привидно студените Скорпиони се крие такова мръсно подсъзнание, че косите ви ще настръхнат.Заинтригуващи игрички, нестандартни пози и особено нестандартни места, са сред най-предпочитаните им авантюри. Страстта е основата в същността на Скорпиона и къде да я изкара максимално, ако не в луди любовни игри!

Първо място –  Близнаци
   Ако веднага се сетите за партньор с тази зодия, който не е показал качества на перверзник, бъдете сигурни, че вие не сте го предразположили… И най-вероятно ви е кръшкал/а. Тази зодия не само обожава игричките, тя НЕ МОЖЕ без …. От друга страна, знаем, че именно Близнаците най-бързо се отегчават от всичко. Какво е решението – експерименти, тройки, четворки и всичко, за което можете да се сетите. Особено се вихрят дамите, голяма част от тях нямат никаква свян в леглото… и в колата, и в тоалетната на заведението, и на задния ред в киното, и в офиса, и на стълбището… Изобщо бъдете сигурни, че само с Близнак можете да изживеете приключение, което никога не се забравя.

  Длъжни сме да посочим още две зодии, които не са в класацията, но да си знаете, че често в тях дълбоко дреме палавник. Ще ви е трудно да го събудите, но ако това стане, няма заспиване! Това са Рак и Везни. А зодията, при която бурната любов е мираж, е Козирог. Дори не му намеквайте за нещо нестандартно, защото може крайно да го отвратите от себе си. С Водолей също можете да се развихрите, но бъдете сигурни, че той не го прави от страст, а по-скоро от любопитство към новото.

  И още нещо: винаги има изключения и може да бъдете изненадани от дори от тези, на които въобще не им личи.
                                            по материали на: www.beu.bg