10 признака, че един мъж те харесва
  Движите се в една компания или пък работите заедно, но все още не сте сигурна дали този мъж има по-специален интерес към вас? Е, ние ще ви помогнем да разберете! Има няколко признака в поведението на господата, които ги издават, че си падат по някое момиче. Ето и кои са те.

 Винаги ви разпитва по-подробно
 Освен тривиалното: „Как си?“ иска да знае как е минал денят ви, какво сте правили снощи, кой филм сте гледали…

 Говори ви на галено име
 Това не винаги означава, че си пада по вас. Но, ако усещате, че го изрича по-различно и по-топло от останалите ви приятели и колеги, значи наистина има по-специални чувства.

 С вас се държи по-мило и толерантно
 Към другите е строг и критичен, но стане ли въпрос за ваша постъпка, дори гаф, отношението му е приятелско и мило.

 Докосва ви, уж неволно
 Бъдете нащрек за „неволните“ докосвания. Те са категоричен показател, че ви харесва. По този начин иска да види  как ще реагирате на неговата близост.

 Иска ви съвети за други жени
 Колкото и противоречиво да ви изглежда това поведение, то обикновено значи, че иска да разбере дали ревнувате.  Също така да види какво ви впечатлява в мъжкото поведение и какво ви отблъсква.

 Помни детайли за вас
 Знае любимите ви песни, любимата храна, как обичате кафето си… Нито един мъж няма да си затормозява паметта с подобни неща, ако наистина няма чувства към вас.

 Следи реакциите ви
 Особено, когато разказва история или виц. В края веднага поглежда към вас, за да види реакцията ви.

 Постоянно го виждате
 По някакъв начин той се озовава в любимия ви ресторант, клуб или пък го виждате на концерта, който от седмици повтаряте, че ще посетите. Тези засичания не са случайност!

 Винаги ви прави комплименти
 Не пропуска да отбележи, че изглеждате добре, дори когато не сте имали време за прическа и грим. Дами, това е явен знак, че той наистина ви харесва!

 Усмихва се
 Колкото пъти си засечете погледите, той се усмихва до уши. Дори имате чувството, че точно това е чакал.
                                                              източник: www.beu.bg