Коя зодия е най-злата усойница в семейното гнездо?
   Коя от зодиите е най-големият душманин на семейния бюджет? Коя може да ви направи на пух и прах пред приятели, а коя е най-досадното мрънкало? Отговорите дава настоящият хороскоп.

  Овен
   Кошмари в къщата
   Жената Овен е чаровна, неустоима и… непоносима. В момента, в който свържете живота си с нея, разбирате каква фатална грешка сте извършили. Прелестното витално създание постепенно става агресивно, нахално и несъобразително. Излага ви пред приятели с нетактичните си забележки. Не понася, когато я превъзхождате в нещо, дори и когато става дума за ремонта на колата. Егоцентризмът й надминава вашия, а това неимоверно дразни.
  Телец
  Змия удушвач
  С жена Телец лесно се живее. Тя е грижовна и себеотрицателна. Но и много взискателна. Обича ли ви, ще изтрае всичките ви простотии. Това се дължи отчасти на уникалната й способност да се самозаблуждава и да си заравя главата в пясъка. Ще ви позволи да й се качите на главата, стига да не прекрачите чертата. А трябва да сте много смел или страшно глупав, за да го направите. Телецът е змия удушвач. И след като ви съсипе, ще ви забрави.
   Близнак
   Силфидата на зодиака
   Знаете ли какво е силфида? Въздушен дух, който не може да бъде уловен дори и в името на истинската любов.    Отнемеш ли му крилата – загива. Нещо такова са и жените Близнаци, само че без онази част със загиването. Ако все пак я уловите, ще разберете, че май не си е струвало. В един момент е пеперудка – бъбри и се кикоти, прелита от цвят на цвят и флиртува, в следващия се превръща в белобрад учен и чете книги за квантовата механика.
   Рак
   Знае ви паролата
   Семейството е номер едно за нея, затова не сключвайте брак със съвсем млада жена Рак. Тя вероятно ще бъде движена от инстинкта си за гнездене, а не от любов. Щом се обвържете, ще ви обсеби. Ще иска да ви промени.    Доста е злопаметна, но помни само вашите прегрешения. Така че подгответе се за дълги дни, в които не ви говори, за да ви накаже. Не вижда защо да не ви пребърква джобовете или компютъра. На бас, че ви знае всички пароли!
   Лъв
   Не ти късаш с нея!
   Най-трудно е да скъсаш с Лъвица. Ало?! Не сте ли наясно, че с нея не може вие да скъсате? Тя казва кога и как става раздялата. Опитайте се да й биете шута и ще разберете, че тя всъщност е любовта на живота ви. И вие на нейния. Ама напоследък се била държала с вас като с кученце и се срещала с други мъже? Няма такова нещо, сторило ви се е! От любов го е правела. Има силно собственическо чувство, затова се примирете с мисълта, че сте нейна вещ.
   Дева
   Аптекарка, а не жена
   Ако всички оплаквания от Девите бъдат записани, може да издадем двутомник. Непоносима е придирчивостта им към вас. Фактът, че са два пъти по-взискателни към себе си, не ги прави по-приятни за съжителство – напротив, от това стават по-нервни. Това, че ще живеете в аптека, може да се преглътне. Но че ще трябва да работите като чистач на тази аптека на 4-часова смяна – тя ще поеме останалите 20 часа от денонощието, ето това едва ли ще ви хареса.