Две от най-неукротимите зодии
   Огнен характер, непокорност, дързост и властнически прояви? Нека да проверим кои зодии страдат от тези недостатъци в характера.

   Овен
   Ако кажем, че родените по зодиакален знак Овен са кротки като овчици, навярно това ще бъде най-добрият анекдот за деня. Овенът не допуска да бъде контролиран, той няма нужда да бъде напътстван, тъй като смята своята посока за вярна.
   Отношението му към заобикалящите го може да бъде в двата полюса, а именно: безгранична доброта, лоялност и уважение към откритите хора и респективно желание за мъст, насочено към постъпилите неправилно с него.
   Нещо повече мотото „око за око, зъб за зъб“ важи в пълна сила при зодия Овен.
   Овните обичат да властват и покоряват, обикновено не признават грешките си, но пък винаги посочват тези на останалите.
   Естествено, огненият зодиакален знак си има и своите изключително приятни черти в характера, които не остават незабелязани от половинката му. Веднъж привързали се към дамата, обсебила мислите им, те са готови да направят и невъзможното, за да я задържат до себе си.
   Близнаци
   Ах, тази двойственост в характера! Вярно, че Близнаците изглеждат доста приятелски настроени и отворени към света, но в момента, в който някой се опита да ги настъпи, те натискат рязко спирачката на добротата си и се превръщат в неподозирано опасни противници!
   Изключително бъбриви и забавни по природа, Близнаците успяват да предразположат събеседниците си към приятен и освободен разговор, ала единствено когато става дума за леки дискусии. Отворите ли тема, по която са запалени, внимавайте с мнението си, защото рискувате да попаднете в доста нагорещен спор, от който няма измъкване!
   В интимен план също проявяват своята типична двойственост в характера; те могат да бъдат както невероятно отдадени, така и болезнено безразлични към половинката си, защото тяхното мото е „ Каквото посееш, това ще пожънеш!“  
           източник: www.jenata.bg