Трите най-добри съпруги според зодията
 Това са 3-те зодии най-добри съпруги, които са златно съкровище за всеки мъж.

 Рак
 Когато веднъж ще спечелите жената Рак, тя ще ви обича безусловно до края на света. Нейните чувства винаги са интензивни и затова с нея ще научите какво означава, когато до себе си имате истинска жена.Тя е готова да направи всичко за да бъде нейния избраник най-щастливият човек на света. Освен нея винаги ще живеете заобиколени от вкусно ястие, комфорт и внимателно подреден дом. С такава жена, всички мъже едва ще дочакат да се завърнат у дома след тежък ден.Децата на жените Раци са свещено нещо и техните нужди винаги са на първо място. От вас просто се очаква да я пазите и да бъдете искрени.
 Лъв
 Лъвицата е силна и упорита жена с огромни възможности. Въпреки това, и нея й е необходим партньор, който ще бъде тук за най-баналните проблеми, като например, когато трябва да се затвори капака на съда,.Тя изисква мъж равен на нея, така че до нея никой няма да бъде обикновен човек, а Супермен.Само ако се влюбите в Лъвица ще разберете, че не трябва да направи нещо, за да я обичате. Няма да срещнете жена, която повече ще ви обича. Дори и когато са ядосани, са разгневени, са красиви още повече. Но когато иска нещо, то е заповед.За децата ще се бори както подобава, точно като лъвица и винаги ще бъде готова за отбрана. Горко на онзи, който се опита да й нанесе злина. От вас се изисква само да я обожавате с цялото си сърце и тяло.
 Козирог
 Пред тази жена всеки би паднал на колене. Силна е толкова, че може да подаде всичко и да направи свръхчовешки усилия за това, което търсите. Тази дама се отнася толкова с достойнство, което на моменти нейният партньор ще се запита дали е достатъчно добър.Любовта със съпругата Козирог винаги ще гори интензивно, когато всички други ще ви напуснат. С нея всеки ден ще ставате по-добри. Ако сте успели да привлечете такава жена, вярвайте, че струва много повече, отколкото си мислите.Като майка може да бъде строга, но справедлива. Тя израства само с победители. Всичко, което изисква от вас е да покажете твърд характер и постоянство.
              Източник: iwoman.bg