Двете зодии, които никога не прощават
   Отмъщение? В никакъв случай! Най-голямото отмъщение на тези две зодии е, когато напълно изключат от живота си човека, който ги е излъгал или е забил нож в гърба им. Зодиите, които никога не прощават са…

   ТЕЛЕЦ
   Телците дават всичко от сърце и душа за хората, които обичат. Всеотдайни са, обичат до последно и не пазят сърцата си. Обичта им е силна, градивна и трябва да се случи нещо много сериозно, за да обърнат гръб на човека, пленил сърцето им. Когато някой им забие нож в гърба стават безпощадни и никога не прощават. Гордостта, инатът и болката им са най-силните мотиви, които следват сляпо. Сърцата им се пълнят с ненавист и начинът, по който се справят с болката е да игнорират напълно човека, който се е подиграл с чувствата им. Тогава те спират да усещат каквото и да е и са напълно безчувствени към предателите. Обичта им никога не може да бъде възродена.
   КОЗИРОГ
   Козирозите не се привързват лесно към хората, мнителни са и не позволяват прекалена близост. Това е тяхната защита, преди да бъдат наранени. Има единици, които успяват да докоснат сърцата им и тези хора стават най-голямата слабост на Козирозите. Когато някой предаде човек от тази зодия, може да очаква всичко. Думите им обиждат много, без да звучат вулгарно – казват суровата истина в очите, от която най-много боли. Изгубите ли веднъж доверието на Козирозите, не чакайте то някога да се върне обратно. Представителите на тази зодия не прощават и за тях това е желязно правило!