Любовен хороскоп за зодия Стрелец за месец декември
   Разположението на планетите в любовният хороскоп на зодия Стрелец, говори за положителни промени в личния им живот.

   В този период ще станат господари на положението. Само това, което няма да поискате – него няма да получите. Проявявате се, като пълноправни лидери. Ще давате тон в отношенията в двойката. Това е не само възможност да обърнете всичко във ваша полза, но това също е и голяма отговорност.      
    В живота на необвързаните представители на зодията, ще се появи човек, към когото в предишни периоди сте имали определен интерес. Това може да е бивш партньор, но и само някой към когото сте изпитвали безответни чувства.  Вероятно ще приемете тази среща, като знак от съдбата и ще опитате да започнете отначало. Звездите ви подкрепят в това начинание, защото това е важна част от хороскопът ви. Получавате шанса да изградите нещо красиво, което сте пропуснали да реализирате някога. Ако сте се поучили от предишни грешки, то сега можете да възродите пропусната любов.
    Позитивен месец и за представителите на зодията намиращи с в брак. Властва хармония и разбирателство. Дори и да възникват разногласия, по силите ви е да се справите с тях. Вашите отношения ще придобиват един по-различен характер. Ако до сега не сте се проявявали, като водещата част от двойката, сега е на път това да се промени и да вземете положението в свои ръце. Това се случва не толкова по ваше желание, а по волята на ситуацията. Единствено, от което трябва да се пазите, е да не се вземате твърде на сериозно. Дори и да сте главната роля в семейството, каквото и да правите, каквито и решения да вземате, трябва да се допитвате и до своята половинка.
    Хороскопът на Стрелец, намиращи се отскоро във връзка също обещава спокоен период. Любовта ще властва над вас. Винаги е добре да разнообразявате ежедневието си, намирайки общи интереси.
    През декември, зодия Стрелец ги очаква късмет в любовта. Ситуацията във връзката ще зависи изцяло от вас и е добре да се възползвате от това. Предоставя ви се възможност, да бъдете режисьор на собствения си живот. А жанра – романтична комедия, екшън или драма,  зависи само от вас.