Любовен хороскоп за зодия Дева за месец декември
    Хороскопът за зодия Дева показва някои нееднозначни ситуации в личният живот. Отношенията с партньорът на пръв поглед са стабилни и хармонични.

   Но това е положението само на повърхността. Разположението на планетите показва, че нещата не вървят много гладко.  
    Късметът ще е на страната ма необвързаните представители на зодията. По всичко си личи, че ще срещнете човекът на мечтите, за когото сте готови на всичко.
    Личният живот на много от семейните двойки започва да се разпада. Много от вас, вместо да опитат да оправят нещата заемат пасивна позиция и просто наблюдават пасивно как всичко си отива. Тази негативна картина се отнася за тези Дева, живеещи от дълго време в атмосфера на конфликти, обиди и спорове. Уморени сте от всичко това, но все пак искате да запазите семейството си. Но не е правилния начин, като потулвате проблемите и се държите като страничен наблюдател на собственият си живот. Това не е решението, защото обидата и неразбирателството си остава. Необходимо е да опитате да разрешите, това което ви разделя, с необходимите компромиси от двете страни и да започнете заедно на чисто.
    За двойките със скорошна връзка, също ще се наблюдава известно неразбирателство. По правило ще се опитате да игнорирате задаващите се конфликти. И вие и половинката ще махнете с ръка и ще оставите всичко на течението. Но това не е изход от ситуацията.  Любовта има нужда да бъде подхранвана всеки ден. Бъдете откровени. Не се страхувайте да изразите своето недоволство, защото идва момент, когато всичко ще ви стане безразлично.
    А късметът се усмихва на необвързаните представители на зодия Дева през декември. В хороскопът се вижда съдбоносна среща с човек, с когото е възможно в едно не далечно бъдеще да изградите здраво и щастливо семейство. Огледайте се около вас. Може би любовта е съвсем близо около вас. Дори е възможно това да е стар приятел. Звездите рядко дават такъв шанс, така че се възползвайте и не пропускайте възможността.
    Любовният хороскоп предупреждава Дева, че могат с лека ръка да унищожат всичко изградено до сега с пасивното си поведение. Необходимо е да вземете ситуацията в ръцете си, ако искате да запазите любовта и да бъдете с човека с който имате толкова много щастливи мигове досега. Проблемите не изчезват от само себе си и могат да бъдат разрешени. Колкото по-бързо го направите, толкова по-бързо ще се потопите в морето на положителните чувства.