Как да го зарежем
Нито един хороскоп не минава без съвети, как да съблазним тази или онази зодия, и тук не правим изключение, но ще дадем някой и друг съвет как да я зарежем …
Хороскоп Овен
Как да ги спечелим:
Овен са готови да направят всичко, дори да застанат с голи гърди пред дулото, за хората които ги ценят. Затова се обадете и кажете, че се нуждаете от помощ – първите които ще се притекат, ще са от зодия Овен.
Как да ги зарежем:
Кажете му, че пожара са угасили без него, и вие стоите безсилни сред развалините. Размажете сълзите по лицето си. Такава липса на воля Овен не би понесъл – ще избяга веднага.
Къде да го намерите: на стадиона например.

Хороскоп Телец
Как да ги спечелим:
Отворете хладилника и извадете от него всичко на масата. Обадете се на приятелите си и ги викнете на купон. Първия който ще пристигне, няма начин да не е зодия от Телец.
Как да ги зарежем:
Поискайте им пари, за каквото е да. Това един Телец със сигурност няма да го преживее.
Къде да го намерите: където беше и предишния път – нищо ново под слънцето.

Хороскоп Близнаци
Как да ги спечелим:
Няма проблем, прескочете до най-близкия павилион за вестници и вземете най-лъскавото и шарено списание. Първия който ще иска да го разгледа ще е от зодия Близнаци.
Как да ги зарежем:
Още по-лесно. Удовлетворете любопитството, давайки им всички свои списания, те ще ги разгледат и ще загубят всякакъв интерес към вас.
Къде да го намерите: по курсове, семинари и конференции.

Хороскоп Рак
Как да ги спечелим: Подхванете темата за семейните ценности, ремонтите у дома и преминете към проблемите с общуването в семейството. Единствените, които се заинтересуват от тази скука ще бъдат от зодия Рак.
Как да ги зарежем: Отидете му на гости и счупете нещо, пошегувайте се нещо по адрес на майка му. Ще си спечелите смъртен враг.
Къде да го намерите: у дома разбира се.

Хороскоп Лъв
Как да ги спечелим.
Организирайте някакво каквото и да е мероприятие, шоу и помолете някой да е главното лице на купона – разбира се че този човек ще е Лъв.
Как да ги зарежем. Кажете му, че купона е бил скучен и бездарен, благодарение на некомпетентността на водещия. Преглъщайки мълчаливо обидата Лъв ще изчезне завинаги от живота ви.
Къде да го намерите: по банкети и презентации.

Хороскоп Дева
Как да ги спечелим:
Изперете и изгладете дрехите си. И в такъв безупречен вид започнете разговор за реда, чистотата и здравословния начин на живот. Влюбените очи отсреща са на Дева.
Как да ги зарежем: Разлейте чаша вино и кихнете няколко пъти. Дева в пристъп на ужас ще се разкрещи и ще избяга да гълта успокоителни.
Къде да го намерите: в химическото чистене или в стерилна аптека.

Хороскоп Везни
Как да ги спечелим: Гледайте нежно и романтично, усмихвайте се плахо, облечете се е пастелни цветове.
Как да ги зарежем:
Поставете важен въпрос ребром, изисквайки от човекът Везни незабавно решение. Мислите ли че ще го видите повече?
Къде да го намерите: В козметичен салон или на изложба на изобразителното изкуство.

Хороскоп Скорпион
Как да ги спечелим.
Започнете шепнешком да разговаряте с приятел на някоя тема, най-добре за секс. Забелязвате заинтересован поглед във ваша посока. Ама той е на Скорпион.
Как да ги зарежем. Хм, веднъж заинтересован това е почти невъзможно. Скорпион ще изисква все нови и нови тайни за вас. Все пак остава надеждата за вас, че те след като се изчерпат ще загуби интерес към вас …
Къде да го намерите: Навсякъде, но особено по безлюдните алеи.

Хороскоп Стрелец
Как да ги спечелим:
Въоръжен с туристически проспект, опитайте да започнете разговор за обществено значими и философски въпроси – първия който ви отвърне интосиазирано е Стрелец.
Как да ги зарежем: Споделете му своите намерения за брак и поискайте отговора на Стрелец. Все едно вятъра го е издухал, та той на вас нищо не е обещавал.
Къде да го намерите: в чужбина естествено.

Хороскоп Козирог
Как да ги спечелим:
Облечете семпъл бизнес-костюм в неярки цветове. Разбира се, носете часовник – модерен, но със строг дизайн. И всички останали аксесоари в същия стил. Приятелите ви ще ви помислят за луди, но Козирог ще бъде вече пристрастен към вас.
Как да ги зарежем:
Закъснейте за среща, поне с минутка. Кажете, че сте били уволнени за непрофесионално отношение. Лекомислие Козирог не търпи, сърдете се на себе си че ви е напуснал.
Къде да го намерите: в някой офис или публична институция.

Хороскоп Водолей
Как да ги спечелим:
Вмъквайте колкото се може по умни думи в общия разговор, като корелация, плурализъм, ай-пи телефония. И първия с който ще можете да обсъдите всички аспекти на изграждане на защитени оптични мрежи ще е Водолей.
Как да ги зарежем:
А вие какво – наистина ли ви харесва да водите такива високоинтелектуални разговори. Ами поздравления. Продължавайте в същия дух, в противен случай рискувате да загубите Водолей.
Къде да го намерите: в ООН и в други обществени организации.

Хороскоп Риби
Как да ги спечелим: Седнете в някой ъгъл и внимателно избърсвайте сълзите си с кърпичка. Риби трябва да дойде да ви утеши и да ви каже някоя добра дума.
Как да ги зарежем:. Устройте малък скандал с разбиване на чинии в стената, изпълнен с крясъци. Риби не могат да понесат такива стряскащи шумове и резки движения. Няма да усетите, кога са се изнизали.
Къде да го намерите: в някой храм изпаднали в транс.