Любовен хороскоп за зодия Лъв за месец декември
   Любовният хороскоп за Лъв през месец декември година обещава стабилна и силна връзка с партньора. 

   В двойката ще властва хармония и спокойствие. Споровете и недоразуменията остават в миналото. Заместват ги топлотата и грижата един за друг. В този период Лъв ще получат нагледни доказателства за чувствата на своята половинка.
    Не такава е ситуацията за необвързаните представители на зодията. Те смятат, че заслужават много повече от това, което може да им предложи някой.
    Семейните ще чувстват през декември силна  подкрепа от любимия си. Много от вас ще преживеят не най-лесният си период на работното място, където ще отдават цялата си енергия за сметка на личния живот. Партньорът ще се отнася с разбиране към вас и по всякакъв начин ще се стреми да ви помага.  Моралната подкрепа, грижата и вниманието, което получавате за пореден път ще ви докаже дълбочината на чувствата и желанието винаги да бъдете заедно. Покажете, че оценявате всичко това, което прави човекът до вас за семейното благополучие.    
    При двойките, намиращи се отскоро във връзка няма да има някакви промени. Ситуацията ще е такава, каквато беше и досега. Нерешените проблеми, ако си останат и през декември такива ще натежат. Половинката ви желае изясняване на отношенията. Необходимо е да сте пределно откровени за вашите планове за бъдещето. Това важи и за двама ви, картите трябва да паднат на масата. И това е необходимо да се случи не някога, а точно сега. Разположението на планетите благоприятства разрешаването на всякакви проблеми, които биха спънка за напред.
    При необвързаните не се виждат някакви промени. Едва ли ще можете да започнете нова връзка. Когото и да срещнете, ще бъден безмилостно отхвърлен от вас. Ще намирате винаги недостатъци. Но това е така, защото не сте готови за сериозни отношения. Все пак планета на любовта Венера е ретроградна през целия декември.
    Ситуациите в личният живот на зодия Лъв през декември година ще се отразява на настроението на работното място. Вашата половинка ще ви оказва пълна подкрепа. Ако в личният ви живот бъде всичко наред, то така ще бъде и в другите начинания.